Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Gin Gin, Weval en meer

-

Home » Xaverius Funk » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Gin Gin, Weval en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

GinGin-DiscoDolly

De Gin Gin X Disco Dolly

De Gin Gin komt vrijdag met een doldwazedisco seizoensafsluiter in Club Smederij. Om alle bezoekers en iedereen die zich heeft ingezet voor de Gin Gin te bedanken geven ze nog een laatste knaller voor de zomerstop. Dit doet Gin Gin baas Benn Penn natuurlijk op gepaste wijze en daarvoor heeft hij drie residents van de welbekende Disco Dolly uit Amsterdam uitgenodigd. Samen met hun eigen residents vormt dit de perfecte afsluiter voordat we de festival gekte ingaan.

Vrijdag 27 mei van 23.00 tot 04.00 uur in Club Smederij Tilburg, kaarten kosten 5 euro. 

Vieze Vrienden XL

Heeeel even dachten Vieze Vrienden ons voor de gek kunnen houden door A$ap Rocky op de flyer te zetten. Heel even maar. Het bleek toen 1 april te zijn, maar een goeie was het wel. Nu terug naar de realiteit. Want ook bij deze editie weten de viezeriken er weer een lekkere line-up tegenaan te gooien vol met hiphop, rnb glijers en bootyshaking beats. Met YNS, Drknghts Collective, The Clean Son, Elle Rich, FakeDrake en Tino kunnen we smooth en schuddend de zomer in.

Zaterdag 28 mei van 23.00 tot 04.00 uur in de Arcade Eindhoven, klik hier voor info en ticketprijzen.  

Weval

Weval + Polynation

Voordat de heren van Weval Lowlands en daarna de rest van de wereld gaan veroveren, komen ze eerst met hun kersverse nieuwe album naar de Effenaar. Na enkele EP’s is de tijd aangebroken voor hun zelf getitelde debuutalbum vol heerlijke synth sounds, future funk en spannende beats. Voor deze intieme clubshow worden ze ondersteund door Polynation. Dit duo pakt je langzaam in met hun repeterende synth loopjes en ronde beats. Voor je het weet zweef je mee in hun kleurrijke en zeer zonnige wereld. En om de avond helemaal compleet te maken wordt er afgesloten met een dj-set van laatstgenoemde duo én een b2b set met Hekkla en Fillingk.

Vrijdag 3 juni van 20.30 tot 04.00 uur in de Effenaar, kaarten kosten 17,50 euro (afterparty is gratis)

Complex #5

Voor deze zomerse editie van Complex hebben ze niemand minder dan Posij uit het hoge noorden bovenaan de line-up staan. Deze Noisia protegé en stadsgenoot heeft een aantal hele dikke releases op zijn naam staan op labels zoals Shogun, Critical, Division, en zijn laatste Hunger Ep op MTA records van Chase and Status. Daarnaast heeft C-Code een strictly jungle set weg en maken Shapeless en Argus de line-up compleet.

Vrijdag 3 juni van 23.00 tot 04.30 uur in P79 Den Bosch, kaarten kosten 6 euro in de VVK en 8 euro aan de deur. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Fikse boete Complex Maastricht als ze open gaan tijdens De Nacht Staat Op

Net iets meer dan een dag voor de aanvang van Complex Staat Op, het event van Complex Maastricht voor...

Doomslayer is klaar voor debuut in Complex: ‘We gaan voor goud’

Voor het eerst vinden de hardere stijlen hun weg naar Complex Maastricht. De primeur is voor Doomslayer. Met het...