vrijdag, februari 23, 2024

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met BKS, CAKE #2 en meer

-

Home » Disco » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met BKS, CAKE #2 en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat weekendtips voor de week erop.

BKS
Best Kept Secret

Best Kept Secret

Het is allang geen geheim meer dat Best Kept Secret voor het vierde jaar op rij een van de verrassendste en dikste line-ups heeft binnen het Nederlandse festivallandschap. Met headliners als Beck, Editors en Jamie XX zullen er weer een hoop muziekliefhebbers vanuit Brabant en ver daarbuiten naar de Beekse Bergen trekken. Maar BKS draait ook om bands zien en ontdekken. Vooral de kleinere acts zal je nog veel terug horen en zien op de kleinere en grote festivals. En het draait niet alleen om gitaren, maar ook om electronica. Nadat vorig jaar de nachtprogrammering langer door mocht gaan, zal BKS je dit jaar opnieuw verrassen met acts als Bob Moses, Koreless, Antal, Danny L Harle, Palmbomen II en nog zoveel meer moois. Mocht je nog geen kaartje hebben, dan is dit je kans, want de weekend -en zaterdagtickets zijn bijna op!

Best Kept Secret festival in de Beekse Bergen van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni, klik hier voor ticketprijzen. 

We Are Electric Weekender

Tegelijkertijd vindt er aan het E3 strand nog zo’n mooi festival plaats. De tweede editie van We Are Electric heeft opnieuw een waslijst aan electronamen waar je u tegen zegt. Dat Die Antwoord en Underworld headlinen zal je niet ontgaan zijn, maar er is zoooveel meer. Teveel om op te noemen eigenlijk. Daarom raad ik twee persoonlijke favorieten aan: Larry Gus en Omar Souleyman. Misschien twee vreemde eenden in de bijt tussen al het andere electronicageweld, maar die kleine griek en maffe Arabier mag je zeker niet missen. Dit hebben ze al eens bewezen op Lowlands en BKS en gaan ze zeker opnieuw doen op WAE. Er zijn nog kaarten!

We Are Electric Weekender op het E3 Strand in Eersel op 17 en 18 juni, klik hier voor ticketprijzen. 

CAKE

CAKE #2

Klein maar fijn. Zo kun je CAKE in de Hoogste Tijd misschien wel het beste omschrijven. Bij de eerste editie dreef iedereen bijna het kleine cafeetje uit en dat zal bij de komende editie niet veel anders zijn. Wat wil je als Waffles zijn lekkerste platen laat horen met de beste Classics, Beats, Wave, HipHop, House, Disco en alles waar heupen op kunnen en mogen bewegen? Hij staat er niet alleen, de andere twee dj’s worden nog aangekondigd, maar voor nu weet je dat er alvast een dikke laag aan gezelligheid voor je klaarstaat.

Vrijdag 24 juni van 23.00 tot 04.00 uur in de Hoogste Tijd in Eindhoven, gratis entree,

Official Mundial Afterparty

Het festivalseizoen begint langzaam op stoom te komen. Nadat Mundial Festival in Tilburg al zijn zwoele zomerklanken van bands over de hele wereld heeft laten horen, gaat de officiële afterparty nog even door in de Studio aan de Korte Heuvel. Niemand minder dan Tilburgs finest Benn Penn staat achter de draaitafels samen met The Planty Herbs en de altijd bescheiden EINDBAAS. Toegang is gratis dus geen excuus om de zomer hartelijk te verwelkomen met de warme klanken van bovengenoemde.

Zaterdag 25 juni van 23.00 tot 04.00 uur in Studio Tilburg, gratis entree. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

20×20 Throwbacks: Flôr Brohm van Roxxi; Creative event design en production

Een mooi rond getal was het zeker, verder was 2020 vooral een jaar om snel te vergeten. Maar dat...

WE ARE ELECTRIC stopt: ‘Spoeling aan live acts was te dun’

Wat al in de lucht hing, is nu bevestigd: WE ARE ELECTRIC stopt ermee. Na 5 jaar komt een...