dinsdag, februari 27, 2024

Pris’ Weekendwijzer: partytips met Arcade, Global Aura en meer

-

Home » Genres » Techno » Pris’ Weekendwijzer: partytips met Arcade, Global Aura en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Arcade_AfterHours

Arcade After Hours

Er schijnt zaterdag een technofeestje te zijn in het Klokgebouw en dat is helemaal uitverkocht. Allemaal leuk en aardig, maar aan uitverkochte feestjes heb je niks als tip. Waar je wel iets aan hebt zijn de afters die tot in de vroege uurtjes doorgaan. Zo gooit Arcade zondagochtend om 07.00 uur de deuren open voor iedereen die nog niet wil slapen of gewoon zin heeft in vroege ochtendgymnastiek. Met de fijne techno van Abstract Vision, Albert van Abbe, Link én Flynn moet dat zeker geen probleem zijn.

Zondag 31 januari van 07.00 tot 14.00 uur in Arcade, kaarten kosten 8 euro aan de deur. 

Global Aura

Mocht je te laat zijn voor dat technofeest of gewoon helemaal geen zin hebben in een groot massaal event, dan kan je het in een totaal andere hoek zoeken bij Global Aura in Tilburg. Daar vind je waarschijnlijk geen beukende stoomtrein deuntjes, maar sferische psytrance en goa. De line-up is goed gevuld met onder andere Jape du Marie, Askari en Mislukt. En zoals een goed goa feest betaamt zijn er natuurlijk ook kleurrijke visuals en decor van Spiral Spectrum Productions.

Zaterdag 30 januari van 22.00 tot 23.00 uur in de Hall of Fame, kaarten kosten 10 euro. 

Carnavalsrave Biki90

Carnaval

Moet ik me hier nog verder over uitlaten? Over een week staat het zuiden van Nederland even stil en is er feest op elke hoek van de straat, want het is…. Carrrrnaval! En ja, we weten dat niet iedereen van hoempapa en schlagers houdt, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Waar? Nou, hier: Carnavalsraves 2016: Hoempapaloos de carnaval door.  De lijst wordt aangevuld. Alle tips zijn welkom!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...