vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsPris' weekendwijzer: 2x2 tips met Duikboot en Vieze Vrienden

Pris’ weekendwijzer: 2×2 tips met Duikboot en Vieze Vrienden

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

DuikbootIndoor

Duikboot Indoor Festival

Duikboot gaat binnenvaren met de Indoor editie. Op de line-up staan niemand minder dan Mind Against, Ejeca (UK), Dekmantel Soundsystem en 3voor12/Album van het Jaar winnaar Hunee. Ook Chaiba, Simon Weiss en Lucky Done Gone vergezellen de boel. In de 2nd area staan lokale helden als Wouter S., Julian Alexander, Mikey Biemans, Eb&Vloed en de Badmeesters om ervoor te zorgen dat niemand naar huis gaat zonder ook maar een danspas te hebben verzet.

- Advertisement -

Zaterdag 28 november van 15.00 uur tot 02.00 uur in Strand Binnen Breda, kaartjes kosten 24,50 euro in vvk, 29,50 euro aan de deur.

La Fiesta Peligrosa III

Een fijn feestje op de zondag dit keer. De vrienden van Discos Horizontes houden voor de derde keer La Fiesta Peligrosa in het Stroomhuisje. Geen stampende house of moeilijke techno, maar heerlijke dansmuziek van over de hele wereld. De heren zijn kampioen in het vinden van pareltjes uit de gekste hoeken van de aardbol. Of het nou de Amazone, Nigeria, Jamaica, Turkije, Brazilië of West India is, dansen doen ze op de hele wereld en zo ook in het Stroomhuisje. En niet te vergeten: multiculiheld André Amaro zorgt voor de versnaperingen!

Zondag 29 november van 17.00 tot 01.00 uur in het Stroomhuisje Eindhoven, kaartjes 7 euro aan de deur. 

ViezeVrienden

Vieze Vrienden

Van de degelijke Pakjesavond door naar Vieze Vrienden in de Arcade! Schuren, twerken of krumpen, het maakt allemaal niet uit. Wat ik je wel kan vertellen is dat het een lekkere vunzige bedoeling wordt op Stratumseind. Ja, nog erger dan het doorgaans al is, maar dan wel met de beste hiphopbangers van Tino Teams Up, The Clean Son, Venance en Nicoline. En hoe meer mensen je meeneemt, hoe goedkoper de kaartjes worden.

Zaterdag 5 december in de Arcade op Stratumseind van 22:00 tot 04:00 uur, kaartjes vanaf 4 euro (zie systeem hiero).

Suburban Disco

Na een aantal succesvolle feestjes in de Smederij krijgt Suburban Disco nu ook een eigen avond in de 013. Zaterdag 5 december is de eerste avond en hoewel de 013 net is vernieuwd gaat Suburban Disco volgens eigen zeggen er nu al met een sloopkogel doorheen. Maar wat wil je met Clouds, Rebekah en Fowlk op de main en Mat Zwart, Die Grote en P0k0 in de kelder? Juist ja.

Zaterdag 5 december in de 013 Tilburg van 22:00 tot 04:00 uur, kaartjes 13 euro. 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...