zaterdag, september 30, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Halfvasten, Bungalup en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Halfvasten, Bungalup en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Halfvasten

Halfvastenfeesten 

Oke, misschien is dit een beetje fout, maar aangezien we in het zuiden zitten, kan ik dit jullie niet onthouden. Dit weekend is het Halfvasten. Officieel zitten we dan op de helft van de vastenperiode na Carnaval. Naast de traditionele bals bij carnavalsverenigingen heeft Zeeland (nabij Uden) een van de grootste feesten van de regio. Met natuurlijk volkshelden als Django Wagner en Henk Dissel, maar óók heuse dancenamen zoals Darkraver, Lady Bee, Puinhoop Kollektiv en Ruthless. Trek je pekske maar weer uit de kast, want dit weekend is het weer bal!

En oja, mocht je carnaval echt niet kunnen missen dan kan je ook altijd nog naar Breda of Den Bosch om de afgelaste optochten toch nog te zien.

Vrijdag 4 en zaterdag 5 maart op Evenemententerrein Reekseweg in Zeeland, klik hier voor ticketprijzen. 

Duikboot

Geen zin in carnaval, maar wel in fatsoenlijke muziek? Dan heeft Duikboot het beste alternatief voor je dit weekend. Ze hebben een paar heerlijke namen weten te strikken voor de clubavond in de Tilburgse Smederij. LuckyDoneGone trapt af, daarna komen Tsepo en de Britse held Optimo het nog even helemaal afmaken.

Zaterdag 5 maart in Club Smederij Tilburg van 23.00 tot 04.00 uur, kaarten kosten 17,50 euro. 

BungalupBE

Bungalup België

Amai! In het weekend van 11 tot 14 maart vindt er een kleine volksverhuizing plaats, want Bungalup gaat de grens over naar België! Het weekend in Centre Parcs de Eemhof (Zeewolde) was binnen 1,5 uur uitverkocht en daarom gooien de dames en heren van Blup er nog een editie tegenaan. Bungalup België is exact hetzelfde als Bungalup op de Eemhof, maar dan met een zachte G. Dus een weekend lang F.E.E.S.T., tropische poolparty’s, speurtochten met winnaars, discbowlen, verrassingsmomenten en nog veel meer… Wie-o-wie gaat er mee door de wildwaterbaan? Blup, blup, blup…..

Vrijdag 11 tot en met maandag 14 maart in Centre Parcs Vossemeren in Lommel, klik hier voor bungalowprijzen. 

Braaf 013

Na een uitverkochte eerste editie in 013 is BRAAF 12 maart weer terug met de dikste house en techno. De absolute headliner is Sidney Charles met releases op de aller grootste labels en een eigen avond in de Privelege Ibiza. Daarnaast komen ook nog Prunk, Luuk van Dijk, STORM, Project Paradox en Martinez om de 013 weer te laten danssssen.

Zaterdag 12 maart van 23.00 tot 04.00 uur in 013 Tilburg, kaarten kosten 13 euro. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....