woensdag, oktober 4, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Losjes, Deep Medi en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Losjes, Deep Medi en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Buitenstebinnen

BuitensteBinnen

Een feestje wat vroeg begint en redelijk vroeg eindigt, maar dat mag de pret niet drukken. Afgelopen zomer werd het fijne feestje Natuurlijk gegeven in de bossen van Waalre. Nu halen ze het feest naar binnen. Buitenste Binnen in de Hut van Mie Pils welteverstaan. Verwacht ook hier weer house, deephouse, techno en nog veel meer dansbare deuntjes.

Zaterdag van 19.00 tot 02.00 uur in de Hut van Mie Pils in Waalre, gratis toegang. 

Losjes Warehouse

Zoals we al eerder schreven komt Losjes met een dubbele primeur in Den Bosch. Losjes Warehouse is hun indoor debuut én ze dopen de Tramkade meteen als feestlocatie hun thuisstad. Dubbel feest dus! De internationale line-up bestaat uit de Brit Dale Howard, Ejeca (Ierland), Duitser Marquis Hawkes, Joel Hemmen en Titia. Ook is er een Rotterdams back-to-back-optreden van Serge en Gerd. Na het indoor festival is er ook nog een after in P79 aan de Markt. 

Zaterdag van 14.00 tot 01.00 uur in de Tramkade Den Bosch, kaarten kosten 25 euro aan de deur. 

ArcadeFriday

Arcade Friday

Vrijdagen in de Arcade zijn fijn. Helemaal als ze gratis en in de kleine zaal zijn. En met Benn Penn en Dickie Rosewater wordt het helemaal feest. Deze jongens weten uit de verste krochten van hun platenkast altijd wel de heerlijkste disco, boogie en early house te vinden.

Vrijdag 18 maart van 23.00 tot 04.00 uur in de Arcade Eindhoven, gratis toegang. 

Deep Medi

Het meest toonaangevende label dat zich richt op het originele dubstep geluid komt vrijdag 18 maart naar de 013 in Tilburg. Onder leiding van head honcho Mala zal een keur aan Deep Medi artiesten zoals Commodo, Gantz, Tunnidge, Kaiju, Benny Ill, Sun of Selah en Atactic de baskasten van de Jupiler Zaal flink laten zweten. Het label bestaat ook nog eens 10 jaar, dus des te meer reden voor een feestje!

Vrijdag 18 maart van 22.30 tot 04.00 uur in 013 Tilburg, kaarten kosten 17 euro aan de deur. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Studio Festivale: grote collab van oa STRAF_WERK en elrow op E3

Deze zomer zal Landgoed Duynenwater in Eersel, voorheen bekend als het E3-strand, plaatsmaken voor een gloedjenieuw house- en technofestival....

IN BEELD: Paradijs van het Zuiden viert tropische eerste editie

Op zaterdag 29 juni vierde Paradijs Van Het Zuiden zijn allereerste ‘Broabantse onderonsje’. Op de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch...