zaterdag, september 23, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Proton, Condens en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Proton, Condens en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Proton_Weiter

 

Proton presents Weiter

Voor wie net heeft misgegrepen bij het uitverkochte Pleinvrees in de Effenaar is er een uitstekend alternatief voor je wekelijkse portie techno: Proton houdt een clubnacht in de Graanbeurs in Breda en heeft niemand minder dan Olivier Weiter uitgenodigd. Samen met de Duitser Dominik Eulberg en MOHN wordt dat gegarandeerd een mooie avond. In de Spock en Santiago zaal maken lokale en nationale helden het af met Bas Dobelaer, Dani, Whistle & Twitch en Jonas Meeus.

Zaterdag 20 februari van 23.00 tot 04.00 uur in de Graansbeurs Breda, kaarten kosten 15 euro. 

Condens

De tweede editie van Condens staat alweer voor de deur in W2 en het belooft wederom een dampende avond te worden. De Tilburgse turntablist dj Sueside is uitgenodigd en zijn CV liegt er niet om. In het verleden heeft hij met namen als Wu-Tang Clan, RZA, Raekwon, Masta Killa, Killa Beez, Method man,Cilvaringz, DasFX en vele andere grootheden samengewerkt. Naast dit alles wordt hij vergezeld door Bosschenaar Nixus en Ossenaar Bonxo. Kortom: Deze avond is hét feestje voor iedereen die down is met alles wat hiphop, bass en beats is.

Zaterdag 20 februari van 23.00 tot 04.00 uur in W2 Den Bosch, kaarten kosten 8 euro. 

Rawendz_Arcade

RAWENDZ +1

Niet alleen RAWENDZ neemt een +1 mee, maar dat mag jij ook! Deze avond is het namelijk twee voor de prijs van één op je ticket. Om het allemaal nog mooier te maken, neemt RAWENDZ niet zomaar iemand mee. Nee, het is de grootste UK garage dj van Nederland: Gomes!  En om de avond compleet te maken, krijg je van Tilburger CML de openingsdans.

Vrijdag 26 februari van 23.00 tot 04.00 in Arcade Eindhoven, kaarten kosten 5 euro voor twee personen. 

Het Wild

De jongens van Het Wild zijn wederom terug in het Stroomhuisje. Waar vorige keer nog Vic Crezee en Jameszoo het uitverkochte transformatorhuisje plat speelden, komen nu de Portugese dj Nigga Fox, de Amsterdammers Know V.A. en Ramses3000 van Caïro Liberation Front het even dunnetjes overdoen. Uiteraard afgetopt met de broers en metgezel van AfrikaBoomBeumer.

Zaterdag 27 februari van 23.00 tot 04.00 uur in het Stroomhuisje, kaarten kosten 7,50 euro in de vvk. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Koningsnacht 2019: Waar kun je royaal uit je dak gaan?

Moeite om hét feest te vinden richting Koningsnacht 2019? Tijdens deze oranje-gekleurde nacht gebeurt ook zo veel, dat het...

ScoutCast: de eerste set van Afrikaboomnada als solo-act

In de rubriek ScoutCast zet ThisIsOurHouse de spot op een zuidelijke act die we gescout hebben vanwege een bijzonder...