maandag, december 4, 2023

Pris’ weekendwijzer: 2×2 tips met Het Wild en Spinnin’ Sessions

-

Home » Genres » House » Pris’ weekendwijzer: 2×2 tips met Het Wild en Spinnin’ Sessions

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

HetWild3

Het Wild

Het Wild is weer terug in het Stroomhuisje met een dikke line-up zoals we van ze gewend zijn. De Amsterdammer Jordan Czamanski, oftewel Jordan GCZ komt en neemt zijn fijnste house, deephouse en techno platen mee. Ook Trouw-resident Elias Mazian komt de boel heerlijk opwarmen. Als lid van The Love Triangle gaf hij een van de dikste sets weg op Lowlands en nu komt hij dat nog eens dunnetjes overdoen in z’n eentje met een zonnige mix van funky house en disco. Het Wild zou Het Wild niet zijn zonder AFRIKABOOMNADA. Dit keer nemen ze Eindhovens trots Beumer ook nog mee wat waarschijnlijk zal resulteren in een feestje met house, disco, hiphop, trap en wereldmuziek.

Zaterdag 19 december van 23:00 tot 04:00 in het Stroomhuisje Eindhoven, kaarten kosten tien euro. 

Spinnin’ Sessions

Het grootste dancelabel van de wereld houdt dit weekend een speciale sessie in het Klokgebouw. Op het evenement laat het platenlabel haar grootste talenten aan het publiek zien. Op de Spinnin’ Stage staan onder meer Gregor Salto, Jay Hardway, La Fuente en Firebeatz. De Deep stage wordt bemand door Curbi, Mr. Belt & Wezol en Sam Feldt, Joe Stone, Pep & Rash en The Voyagers.

Zaterdag 19 december van 22:00 tot 07:00 uur in het Klokgebouw, kaarten kosten 29,50 euro. 

Soepel

Soepel #6

Tweede Kerstdag is op zaterdag en dat betekent Derde Kerstdag uitslapen! En reden voor feest natuurlijk. De Studio in Tilburg pakt groots uit met Soepel #6. Feestdjruud komt de boel op stelten zetten met De Manager, Brocco, Sirens en Ser-V. En er is ook nog een tweede area met een silent disco waar The Glamour Boys alle gekkigheid gaan begeleiden. Twee kanalen, twee keer zoveel plezier!

Zaterdag 26 december van 22:00 tot 04:00 uur in de Studio Tilburg, kaarten kosten 15 euro.

La Fête de Noël

Op 2e kerstdag organiseert La Fête 040 traditiegetrouw “La Fête de Noël”, een heerlijk feestje om de sleur en het gezeur rond de feestdagen van je af te schudden en je kerstkilo’s eraf te dansen. Vanaf 22:00 gaan de deuren van De Oude Rechtbank open en trakteren NERD, Lemon Aid,Ivo Foreal, Naughty Nik en Niels Sterken je op de lekkerste deep & tech house.

Zaterdag 26 december van 22:00 tot 04:00 uur in De Oude Rechtbank in Eindhoven, kaarten kosten 5 euro.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

ScoutCast: de eerste set van Afrikaboomnada als solo-act

In de rubriek ScoutCast zet ThisIsOurHouse de spot op een zuidelijke act die we gescout hebben vanwege een bijzonder...

IN BEELD: STRP Sounds x HET WILD x Eurabia

Afgelopen zaterdag trapte HET WILD samen met Eurabia de eerste muzikale clubnacht af van STRP Biënnale 2017. STRP - het gerenommeerde kunst-...