donderdag, maart 4, 2021
Home Music House Pris' weekendwijzer: kersttips met Ho Ho Ho, Loos en meer

Pris’ weekendwijzer: kersttips met Ho Ho Ho, Loos en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat kerst in het weekend valt, geeft ze als kado twee extra tips.

Hohoho

Ho Ho Ho

Tweede Kerstdag valt op zaterdag en dat is voor Biki90 natuurlijk reden genoeg om er een goed feest tegenaan te gooien. De kersttruien mogen uit de kast getrokken worden en de champagne ontkurkt voor Dj Daani, MDF en Rawendz. Op de andere stage staan Noa Jae, dj Fat Jesus, Eddy A & Eric V en Yung Kneefel om het kerstdiner er weer keihard af te schudden.

- Advertisement -

Zaterdag 26 december van 22.00 tot 04.00 in het Tuchthuis, kaartjes kosten 5 euro. 

Losjes

In Den Bosch gaan ze Tweede Kerstdag los met Losjes in de P79. Niemand minder dan Sal Miak, Die Grote en Melon zorgen er voor dat de after kerstdiner dip achterwege blijft en je de hele nacht door kan dansen in die fijne kelder op de Markt.

Zaterdag 26 december van 22.00 tot 04.30 uur in P79 Den Bosch, laatste kaartjes aan de deur. 

Loos

Driving Home for Loos

Loos pakt dit kerstweekend uit in de 013. In de Main draait de meest doorgedraaide plaatjesdraaier DJ St. Paul de beste muziek uit alle genres ooit. En vanavond neemt hij speciaal een kleine collectie kerstparels mee. Fresku komt na zijn ijzersterke show in november gewoon nog een keer naar 013 en daar mag je Top Notch revelatie Cho ook nog eens aan toevoegen. In de Jupiler Zaal staat een van de belangrijkste grondleggers van house in Nederland: Joost van Bellen. Voeg daar ook nog een Benny Rodriques aan toe en het wordt een kerstavond om nooit te vergeten.

Zaterdag 26 december van 23.00 tot 04.00 uur in de 013, kaartjes kosten 7 euro in de vvk en 10 euro aan de deur.  

ALTRNTE Xw

Traditiegetrouw is ALTRNTE tijdens tweede kerstdag met een heerlijke dosis house aanwezig in Heerlen. ‘ALTRNTE XW’, de ‘Xtra Winter Xmas Special’, wordt dit jaar gevierd met maar liefst 6 DJ’s. Heb je even genoeg van opa & oma en ben je klaar met bankhangen met de familie? Kom dan de kerstpondjes eraf dansen en aangezien de feestdagen al duur genoeg zijn is het weer helemaal gratis! Dit jaar dans je de nacht weg met Max Albàn, Talitha Kuma, Galleur, Kijk Een Ster, Civilist & Anselme.

Zaterdag 26 december van 22.00 tot 04.00 uur in de Nieuwe Nor Heerlen, gratis.

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...