woensdag, december 6, 2023

Pris’ weekendwijzer: Planet Chrome, Egbert en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ weekendwijzer: Planet Chrome, Egbert en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

DDW-Closing-Party

DDW: Dutch Design, eh, Dance Week

De DDW (door mij al omgedoopt tot Dutch Drink Week) is nog steeds gaande. Eindhoven wordt overspoeld door mensen met kekke brillen en hippe jasjes. Naast de ontelbare expo’s is het ook de hele week door feest. Helemaal dit weekend ontkom je er niet aan. Zo is er in club Arcade Het Wild met Young Marco, K15 en AfrikaBoomNada. In Nul Zes vind je Planet Chrome met onder andere Vic Crezée, Eric Valentine en Akemiö Grey. En het geheel wordt feestelijk afgesloten met de Closing Party in de Effenaar met ZES, Kutmah, Falco Benz en nog veel meer toffe acts. Dit zijn nog maar de ‘officieel’ aangegeven feestjes, maar als je vanavond nog Sectie C binnenstapt, kan het zomaar zijn dat er een paar dj’s staan te draaien. En oja, ene Wauter Bos schijnt ook jarig te zijn en viert dat in een, eh, bos.

Knaltival

FeestDJRuud strijkt met zijn Knaltival neer in 013. Met zijn arsenaal aan partytricks tovert hij elk feestje om tot een wervelwind van gekkigheid. Bijgestaan door zijn fissacompanen brengt de Minister van Feest het ware festivalgevoel in je boven. Waar je struikelt over de confetti en vast staat in de zoveelste polonaise. Tel daar een reusachtig decor bij op en je begeeft je in de wereld van dé feest.

Zaterdag 24 oktober in de 013, van 22:00 tot 04:00 uur (wintertijd), kaarten kosten 15 euro. 

egbert

P79 presents Egbert

Rotterdams techno-boegbeeld Egbert komt naar P79 in Den Bosch. Egbert heeft zowel solo als met zijn grote vriend Secret Cinema vrijwel elk continent en festival plat geblazen met zijn straktrekkend, knapperige, dikke blaas sound en heeft nu tijd gevonden om een bezoekje te plegen aan onze altijd even pittoreske hoofdstad van de provincie. Support komt van de Bossche locals Emiel van Dungen en Remco Beekwilder.

Zaterdag 31 oktober in P97 Den Bosch, van 23:00 tot 04.30 uur, kaarten kosten 10 euro. 

Rauw en Lauw

In de afgelopen 7,5 jaar liet Rauw & Lauw bijna alle muziekstijlen wel langs komen. Rauw & Lauw blinkt uit in het combineren van nieuwe muziek met classics en pardieknallers, vooral in muziekstijlen als R&B, hiphop, house, UK house en bass. Rauw & Lauw deelt niets van dit alles op in hokjes maar gooit het op één hoop en maakt daar met de tofste artiesten een fijne avond van. Daar doet deze editie gewoon een geweldig schepje bovenop met onder andere Vic Crezée, David Ghetto, Siroj, Rave van Fortuin en Tobias Prins.

Zaterdag 31 oktober in Mezz Breda, van 23:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 14 euro. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...