donderdag, oktober 5, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Condens, STRM en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Condens, STRM en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Condens

Condens

Newskoolfest en W2N8 hebben een liefdesbaby en haar naam is Condens! Op vrijdag 4 december a.s. vindt de eerste editie van deze nieuwe hiphopclubavond plaats in W2 Poppodium. Deze avond is hét feestje voor iedereen die down is met alles wat hiphop, bass en beats is. Snelle Jelle, Flamboyant en Nixus trappen deze eerste avond af in de W2.

Vrijdag 4 december van 23:00 tot 03:30 uur in W2 Den Bosch, kaarten kosten 8 euro in de vvk. 

STRM

Wie kent de intieme club avonden en uitzendingen nog van uit Strijp-S, de onofficiële after van Disclosure in het Stroomhuisje en natuurlijk de Lab-1 nachten? Vooruitstrevende elektronische muziek, danscultuur en uiteenlopende gasten in verschillende genres. Voor de speciale terugkeer van STRM in Arcade hebben ze iets moois: natuurlijk is Shourai er weer bij om alles vast te leggen maar dit mag je natuurlijk “live” niet missen.

Vrijdag 4 december van 22:00 tot 04:00 uur in de Arcade Eindhoven, kaarten kosten 5 euro.

allnighter-Arcade

Will Oirson & LuckyDoneGone allnighter

Op vrijdag 11 december gaat er iets speciaals gebeuren. Will Oirson en LUCKY DONE GONE de hele nacht in een b2b formatie in de grote zaal van de Arcade. Trouw, Sziget, Boston USA, Tomorrowland, Studio 80, Mysteryland, De Gashouder etc. etc… De jongens draaiden er en wisten er de aandacht te trekken. De twee zuiderlingen gaan hard en dat gaan we vieren; in een zeer speciale, vijf uur durende b2b.

Vrijdag 11 december van 23:00 tot 04:00 uur in Arcade Eindhoven, kaarten kosten 5 euro. 

Planet Rose invites Jeff Mills 

Jeff Mills is al sinds het allereerste begin van Planet Rose onbetwist huisfavoriet. Om het allereerste bezoek van The Wizard op de nieuwe locatie te vieren, wordt er een speciale avond onder zijn supervisie in elkaar gezet. De line-up is volledig door Jeff gecureerd en komt er een eenmalig, op maat gemaakt concept uit zijn hoge hoed voor dit event. Steve Bicknell, Dimi Angélis en VJ Heleen Blanken komen Jeff Mills vergezellen in de grote zaal. In de Paarse zaal komen Melon, William Kouam Djoko, Titia, Robin en Borish hun beste platen ten gehore brengen.

Vrijdag 11 december van 23:00 tot 07:00 uur in Doornroosje Nijmegen, kaarten kosten 20 euro. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...

PLOEGENDIENST Festival: Volle bak terug naar het oude speciaal

Het Bredase PLOEGENDIENST Festival had de eer (en het lef) de Summer of Love van 2021 te openen in...