zondag, april 18, 2021
HomeMusicHousePuinhoop Kollektiv en Par-T komen met LandaGucha Festival

Puinhoop Kollektiv en Par-T komen met LandaGucha Festival

-

Ze hadden al Café de Puinhoop, nu komt er ook nog een festival rond Puinhoop Kollektiv. De poorten van LandaGucha Festival, zoals het evenement heet, gaan open op zaterdag 25 juni.

Puinhoop Kollektiv en Par-T, bekend van onder meer 7th Sunday en FestyLand – hebben de handen ineengeslagen voor het nieuwe evenement. Aan de basis van het festival staan diverse samenwerkingen met Brabantse concepten, met Puinhoop Kollektiv als regisseur.

Mengelmoes

Door de gebundelde krachten kunnen bezoekers van LandaGucha een mengelmoes aan dj’s, live-acts en creatieve activiteiten verwachten. Het festival kent 4 area’s, met een breed aanbod van eclectisch, hiphop, house/techno en ‘guilty pleasures’. Er komen meer dan 40 artiesten. Het is ook mogelijk om te kamperen. De camping gaat voor de echte festivalliefhebbers open op vrijdag 24 juni.

- Advertisement -

Puinhoop Kollektiv lanceerde eerder al de website: Erisnogeenpuinhooptedoen.nl. Je kunt je hier inschrijven voor een e-mailservice of een WhatsApp-dienst, via welke je op de hoogte wordt gehouden.

Het trio liet eerder via een Facebookpost zien druk in de weer te zijn met de voorbereidingen in een aftands schuurtje annex party-kantoor.

Puinhoop Kollektiv

Café De Puinhoop

Puinhoop Kollektiv is de afgelopen jaren als een speer gegaan. Het trio was niet weg te slaan uit de partycircuit. Het stond op grote festivals als Paaspop en WiSH Outdoor en in Star Beach in het Griekse Chersonisos.

De jongens zijn hun roots ondertussen niet vergeten. Afgelopen zomer vierde Puinhoop Kollektiv het jubileum van hun concept Café De Puinhoop al met een driedaags festival in hun eigen Middelbeers.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...

Festival tickets kopen anno 2021: Tot 15.000,- voor 538 Oranjedag (en de Voedselbank)

De Covid-pandemie duurt nu inmiddels al langer dan een jaar. Het grote festivalpubliek heeft al lang en breed last...