donderdag, februari 29, 2024

Pussy lounge at the Park verhuist naar Breepark in Breda

-

Home » Genres » Hardstyle » Pussy lounge at the Park verhuist naar Breepark in Breda

Pussy lounge at the Park wordt deze zomer op een nieuwe locatie georganiseerd. Het freestylefestival van b2s verhuist van de Asterdplas naar het Breepark in Breda.

PLbanner

Vijf jaar lang was de Asterdplas het onderkomen van Pussy lounge at the Park. Het evenement wordt op zaterdag 11 juni voor het eerst gehouden op het Breepark. Dit is een nieuwe vrijetijdslocatie, direct gelegen aan de A27.

Tijd

Aan het concept van Pussy lounge verandert niets door de locatiewijziging. Wel zit er een verschil in tijd. Waar het festival aan de Asterdplas van 11.00 tot 23.00 uur duurde, wordt op het Breepark gefeest van 13.00 tot 01.00 uur.

De line-up is ook bekendgemaakt. Bass-D, Dana, Darkraver, Dave S, Dr Phunk, Panic, Paul Elstak, Potato, Ruthless, The Viper en MC Ruffian komen naar Breda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...