donderdag, mei 6, 2021
HomeNieuwsQ-dance brengt Qlimax 'The Source' naar Netflix

Q-dance brengt Qlimax ‘The Source’ naar Netflix

-

Op zaterdag 28 november was het tijd voor de 20e editie van Qlimax. Geen fysiek evenement deze keer, maar een gehele online ervaring. Q-dance maakte vandaag op zijn socials bekend dat het de gehele audiovisuele reis op 22 december gaat aanbieden op het platform Netflix.

Dit zal de allereerste hardstyle show zijn die op streamingsplatform Netflix terecht zal komen. Van over de hele wereld kunnen hardstyle liefhebbers onderdeel worden van dit heilige ritueel. Dus mocht je het gemist hebben, is het nu de tijd om het terug te kijken. Volgende week, op dinsdag 22 december, wordt de lockdown een stukje aangenamer.

Om Q-dance te eren met het 20 jarige bestaan en om 20 kaarsjes uit te blazen, willen wij onze lezers en de bezoekers van Qlimax met een regelrechte ‘Journey Through Sound’ meenemen in een reis van het verleden, tot het heden, naar de toekomst. Dit doet This Is Our House samen met verschillende artiesten die verantwoordelijk waren voor de anthems door de jaren heen. Deze artikelen zullen dit weekend worden gepubliceerd!


- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top-3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...