zaterdag, februari 24, 2024

Rebirth Festival viert 10-jarig jubileum met grootse line-up

-

Home » Algemeen » Rebirth Festival viert 10-jarig jubileum met grootse line-up

Het 10-jarig jubileum van Rebirth Festival wordt in 2018 gevierd met een line-up die daarbij past. Meer dan 100 acts komen op 7 en 8 april naar Haaren. Het gaat om zowel gevestigde namen als aanstormend talent. 

Rebirth Festival 2018

Op de jubileumeditie gaat het nodige veranderen. Voor het eerst zal er op beide dagen een open air area zijn. Op zondag is dat REVENGE, de hardcore-area. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de trouwe bezoekers in vervulling, aangezien voor hardcore op eerdere edities nog geen plek was.

Area’s

Op zaterdag zijn er 5 stages: REBiRTH (mainstage, hardstyle), REBELLiON (raw hardstyle), REACTiVATE (early hardstyle), RELiSH (freestyle) en REBORN (raw, open air). Zondag host B-Freqz de mainstage. Daarnaast is er dus REVENGE, REBORN (hardstyle), #BEETJEDANSEN en Gezelligheid Kent Geen Tijd. De line-up bestaat onder meer uit Radical Redemption, D-Block & S-te-Fan, Miss K8, B-Front, Frequencerz, Mark with a K en Angerfist. Alle namen vind je hier.

Rebirth Festival is sinds 2009 voor velen de opener van het festivalseizoen. De line-ups, aankleding van de stages en Brabantse gezelligheid maken Rebirth Festival geliefd bij het publiek. Daardoor groeide het evenement in rap tempo uit tot festival van formaat.

Tickets Rebirth Festival

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Een zaterdagticket kost 49,95 euro, voor een kaart op zondag betaal je 30,95 euro. Alle prijzen zijn hier te vinden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....