vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsRevealed Presents komt naar 013 in Tilburg

Revealed Presents komt naar 013 in Tilburg

-

Poppodium 013 komt in een illuster rijtje. Na onder meer Ushuaïa Ibiza, Nikki Beach Miami, Hakkasan Las Vegas en de Heineken Music Hall in Amsterdam, komt 7 januari Revealed Presents naar 013. Het label van Hardwell brengt o.a. Dannic, Julian Jordan en Jordy Dazz naar een van de grootste venues van het zuiden.

In 2010 richtte Hardwell het label Revealed Recordings op, dat ondertussen is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse dancelabels. Het label heeft een aantal grote namen onder zich. Dyro, Dannic, W&W, Sick Individuals, Kill the Buzz en natuurlijk Hardwell zelf.

revealed

- Advertisement -

Revealed Presents moet een avond/nacht worden vol progressive house, electro house en big room. Allemaal stijlen waarmee het label bekend is.

In de line-up staan Julian Jordan, Joey Dale, Tom & Jame, Kenneth G en Jordy Dazz.

Julian jorden heeft onlangs een nieuwe track gereleased met niemand minder dan Martin Garrix. In de afgelopen jaren hebben ze meer tracks uitgebracht samen waaronder BFAM, How We Rave en Oussama.

Tickets Revealed Presents

Tickets zijn verkijgbaar voor 15 euro p.s.  via 013. Revealed Presents is op zaterdag 7 januari van 22.00 tot 04.00 uur. Check hier het Facebookevenement.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...