vrijdag, februari 23, 2024

RFLXION debuteert in Eindhoven met o.a. Franky Rizardo en Roog

-

Home » Biki90 » RFLXION debuteert in Eindhoven met o.a. Franky Rizardo en Roog

Een aangename verrassing voor alle house- en technoliefhebbers in Eindhoven en omstreken. Op zaterdag 13 mei debuteert een nieuw concept, RFLXION, op de IJzeren Man in Eindhoven. De line-up liegt er niet om. Namen als Franky Rizardo, Lucas & Steve, Benny Rodrigues en Roog zijn aangekondigd.

 

Daarnaast zijn de namen Buurman & Buurman, Ferreck Dawn, Rene Amesz, 2-Dirty, Chris Rox, Dennis Quin, Jasper Clash, Le Cher, Pieter Lepelaars en MC Robbie Rise ook bekendgemaakt.

Terug naar de basis

Waar de dancescene zo groots is, houdt RFLXION een spiegel voor. Het concept keert terug naar de basis, waarbij de liefde voor housemuziek en sfeer centraal staat.

Een muzikale reis door de tijd, samen met een gevarieerde line-up, die bestaat uit jonge en ervaren producers. In het overvolle festivallandschap met de grootste podia, wil RFLXION juist terug naar de oorsprong van de house. Er is daarom ook geen mainstage aanwezig op het festival.

Area’s

De IJzeren Man wordt op 13 mei omgetoverd tot een intieme discotheek met 3 area’s, waaronder een hosting area door het Limburgse At the Villa Group. Deze organisatie staat bekend om het omtoveren van het onmogelijke locaties tot intieme clubs.

Daarnaast brengt de organisatie ook het nodige entertainment mee. In de tweede area staan de beste technobeats voor je klaar met Franky Rizardo, Benny Rodrigues, Ferreck Dawn en Buurman & Buurman. Aan het strand wordt een derde area ingericht.

Tot dit jaar vonden op de IJzeren Man in Eindhoven ook de festivals Dance Nature en Down Under plaats. Die zijn echter gestopt.

RFLXION


RFLXION

RFLXION festival vindt plaats op zaterdag 13 mei op de IJzeren man te Eindhoven. De eerste selectie aan tickets gaat zaterdag 11 maart in de verkoop. Kaarten kosten €15,00 (Puristen ticket, per twee verkrijgbaar), €25,00 (Liefhebber ticket), €29.50 (Last-minute ticket) en €35,00 euro aan de deur. Kijk hier voor meer informatie. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...