woensdag, december 6, 2023

Sander van Doorn, Tube & Berger en Jordy Dazz op Lakedance

-

Home » Genres » House » Sander van Doorn, Tube & Berger en Jordy Dazz op Lakedance

Sander van Doorn, MOTi, Yves V, Tube & Berger en Franky Rizardo zijn enkele van de bekende namen die optreden tijdens de tweede editie van festival Lakedance in 2015. Die is op zaterdag 8 augustus op recreatiegebied Aquabest.
Sander-van-Doorn_750x325_acf_cropped

De headliner van de mainstage hoeft nu eens niet per (privè)vliegtuig naar een groot optreden te reizen, maar zou de fiets kunnen pakken. Eindhovenaar Sander van Doorn woont in Blixembosch, aan de andere kant van de A2 die langs Aquabest voert. Met inmiddels 2 complete albums, vele shows op de mooiste uithoeken van de wereld, zijn eigen platenlabel Doorn Records en zijn eigen wekelijkse radioshow Identity staat Sander van Doorn niet geheel zonder reden op zaterdag 8 augustus bovenaan de bucketlist van Lakedance.

Een andere landgenoot die speciaal voor Lakedance een plekje in zijn drukke schema heeft vrij gemaakt is MOTi. Zijn laatste track in samenwerking met Blasterjaxx (Ghost in the Machine) schoot in no time naar de nummer 1-positie in de Beatport top 10. Onze zuiderburen dragen ook hun steentje bij met een echte klapper van formaat Yves V. De line-up van het hoofdpodium wordt compleet gemaakt door Shermanology, Jordy Dazz, Bougenvilla en Beauriche.

Defected: Tube & Berger
Lakedance en Defected in the House zijn al jaren onafscheidelijk aan elkaar verbonden. Ook in augustus komt het wereldberoemde Londense houselabel weer met een fijne lijst aan internationale toppers naar Aquabest. Het Duitse duo Tube & Berger en Franky Rizardo serveren de nodige zomerse beats. Defected-baas Simon Dunmore, Riva Starr, DJ RAE, Purple Disco Machine en Shovell maken het lijstje voor deze editie compleet.

Ook Kletskoek kent zijn plek op Lakedance en krijgt weer een stage in het bos, met achter de wielen onder anderen Michel de Hey, Secret Cinema, De Sluwe Vos en De Te Kloppen Man. Ook Mensroom is weer present met een podium. De line-up bestaat uit onder meer NERD, Ivo Foreal & KruH en Eb & Vloed.

Het gekkenhuis van Winterpark, tijdens de editie in juni geïntroduceerd, staat garant voor onomwonden feestvreugde met acts als Dirtcaps, Rudi Feral aka Ruud Feltkamp en dj Gerrit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...