maandag, december 4, 2023

Sefa host eigen stage én sluit Dream Village af

-

Home » Genres » Hardcore » Sefa host eigen stage én sluit Dream Village af

Sefa host zondag op Dream Village de Vendetta-area. De immens populaire frenchcore dj/producer neemt in zijn kielzog namen als Omkara (live), Spitnoise en Deadly Guns mee. Als klap op de vuurpijl kruipt Sefa zondag op de mainstage achter zijn piano om Dream Village waardig af te sluiten.

2018 is het jaar van de doorbraak van Sefa. De jongeling (18) stond op alle grote evenementen. En waar hij ook draaide, overal stond het rammetje vol met fans. Tijdens de afgelopen editie van Dominator was het zelfs zó druk tijdens zijn set, dat een deel rondom de area afgezet moest worden.

Vendetta

Op Dream Village is Sefa op zondag verantwoordelijk voor de hosting van de Vendetta-stage. Onder anderen N-Vitral, Omkara, Spitnoise, Deadly Guns en Greazy Puzzy Fuckers maken hun opwachting.

Daarnaast zal Sefa de dag afsluiten op de mainstage. Hier zal hij tijdens zijn live-set achter de piano kruipen.

Dream Village is komend weekend toe aan de 9e editie. Het driedaagse evenement, dat van 31 augustus tot en met 2 september duurt, is in een nieuw jasje gestoken. Het evenement is verdeeld in 7 districten die ieder hun eigen karakter hebben. Meer over deze nieuwe opzet, lees je hier.

Dream Village

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de organisatie. Wees er wel snel bij want het festival is bijna uitverkocht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op...