Showtek: studio in Eindhoven is bijna af

-

Home » Genres » Eclectic » Showtek: studio in Eindhoven is bijna af

Het muziekbolwerk van onder anderen Showtek in Eindhoven is bijna af. Dat meldt het broersduo.
„De studio is bijna af!”, aldus Wouter Janssen. “We wer­ken er al een tijdje, maar er moeten nog wat kleine dingen gebeuren”, licht broer Sjoerd toe.

Showtek
Showtek

2-Dutch
Het pand aan de Mecklenburgstraat is het afgelopen jaar verbouwd tot een ‘muziekfabriek’ met 4 studio’s en kantoren van onder andere hun eigen artiestenbureau 2-Dutch en boeking- en managementbureau Statement Agency, dat zich vooral toelegt op hiphop.

Twee van de 4 studio’s gaan gebruikt worden door Showtek zelf. In de andere kunnen gastmuzikanten aan de slag en wordt ruimte gegeven aan nieuwe artiesten.

WiSH
Met een set op WiSH Outdoor speelde Showtek vrijdag weer eens een thuiswedstrijd. Sjoerd: “In Nederland draaien blijft altijd leuk. We nemen altijd wat vrienden en familie mee, dus voor ons is het dan naast werken ook feest.”

In Nederland draaien blijft altijd leuk. We nemen altijd wat vrienden en familie mee

Wonderwel blijven de heren aan nieuw materiaal werken. Sjoerd: „We hebben wekelijks ongeveer 4 tot 5 verschillende optredens overal ter wereld en zijn daardoor veel onder­weg. Tussendoor werken we veel aan nieuwe muziek, thuis in de studio, of onderweg op de laptop. Maar af en toe plannen we ook gewoon studiotijd in. Zodat we echt twee weken kunnen knallen.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Rock The House #77: Elliot Fitch

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert...

Showtek: ‘We willen een herinnering achterlaten’

Showtek heeft al een flink verleden in de dance-industrie. Begonnen in de techno en via de hardstyle naar house....