vrijdag, december 8, 2023

Showtek zoekt remixers voor ‘The Sun Goes Down’

-

Home » Genres » EDM » Showtek zoekt remixers voor ‘The Sun Goes Down’

De Eindhovense producers/dj's Sjoerd en Wouter Janssen zijn samen met David Guetta op zoek naar remixers voor hun nummer 'Sun Goes Down'. Talentvolle producers/dj's hebben tot 24 oktober de tijd om hun remix te uploaden.
Schermafbeelding 2015-10-07 om 18.12.14
Via een speciale website kun je de ‘losse files’ van het nummer downloaden om zo aan de slag te gaan met je eigen remix. ‘The Sun Goes Down’ wordt net als ‘Booyah’ uitgevoerd met vocalist Sonny Wilson. De hoofdprijs is niet mals: het nummer wordt uitgebracht op David Guetta’s label ‘What A Music’, is verkrijgbaar op Beatport en iTunes en wordt wereldwijd door Guetta en Showtek gepromoot, onder meer via social media. Daarmee bereik je zo’n 60 miljoen mensen. De remix-contest is afgelopen maandag van start gegaan, liefhebbers hebben nog royaal de tijd om hun kunsten te laten zien. De winnaar wordt op 26 oktober bekend gemaakt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Rock The House #77: Elliot Fitch

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert...

Showtek: ‘We willen een herinnering achterlaten’

Showtek heeft al een flink verleden in de dance-industrie. Begonnen in de techno en via de hardstyle naar house....