zaterdag, december 2, 2023

Sick Individuals headliner van mainstage Fairytale Festival

-

Home » Genres » House » Sick Individuals headliner van mainstage Fairytale Festival

House-act Sick Individuals is de headliner van de mainstage van Fairytale Festival in Kaatsheuvel. Dat maakte de organisator maandagavond bekend. Naast Sick Individuals staan ook Thomas Newson, Kill the Buzz, Julian Calor, La Fuente, Tom & Jame, Manse, Steroidz en Harro op de mainstage.

Fairytale

Zaterdag 7 mei wordt de tweede editie van Fairytale Festival georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘The Fountain of Youth’. “Na een slokje water uit deze fontein zijn de bezoekers verzekerd van de eeuwige jeugd”, aldus de organisatie.

Headliner hardstyle

Op Fairytale Festival zijn 3 verschillende podia. Dinsdag wordt de headliner van de hardstyle-area bekendgemaakt. De namen van Bass Modulators, Deetox, Neilio, Delete, Cyber, Sound Rush, Thyron, Luminite, Galactixx en Devotion kwamen al naar buiten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

EDM en Future House in juli: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

IN BEELD: Fairytale Festival 2019

Afgelopen weekend veranderde de altijd al zo sprookjesachtige omgeving van Kaatsheuvel weer in een festivalterrein. De vijfde verjaardag van...