woensdag, september 28, 2022

SMÈRRIG Halloween haalt De Jeugd, Partysquad naar Brabanthallen

-

Home » Smèrrig Zomerweekender » SMÈRRIG Halloween haalt De Jeugd, Partysquad naar Brabanthallen

De Jeugd van Tegenwoordig, The Partysquad, Zanger Kafke, en Dio. Dat zijn de eerste namen die er volgens SMÈRRIG bij zijn tijdens SMÈRRIG Halloween Festival 2019. Het Bossche collectief viert het horrorfeest dit jaar voor de tweede keer in de Brabanthallen.

Nog een Zomerafsluiter en een hosting op Paperclip Festival te gaan. Daarna, op zaterdag 26 oktober en dus een paar dagen voor Halloween, doet een ‘spookachtig, griezelig maor vooral glibberig’ SMÈRRIG de Diezekade in Den Bosch weer aan. Naast de healiners hierboven blinken Irwan, Raywell, Bonxo & Serge V, Derek Shots, Bartje en – onmisbaar natuurlijk – SMÈRRIG Diskjochies uit in de nieuwe line-up.

SMÈRRIG Halloween

Opnieuw meer podia
Net zoals bij vorige festivals van de Bossche organisatie mag publiek rekenen op meerdere podia. Tijdens de eerste editie van SMÈRRIG’s halloweenfeest in 2018 deelde SMÈRRIG de Brabanthallen met Rewind. En op de recente zomerweekender van de Bosschenaren stonden collectieven zoals Herrie Met Gerrie, Papi Chulo en Studio Achterwerk op de uitnodiging. Binnenkort maakt SMÈRRIG alle hostingpartijen bekend.

De reguliere kaartverkoop voor SMÈRRIG Halloween Festival 2019 begint morgen, donderdag 22 augustus. Zeker zijn van een kaartje? Registreer je via deze link, dan kun je je ticket vandaag (21 augustus) al bestellen.

SMÈRRIG Halloween line-up

Foto’s: Jesper Wijnhoven en Coen van Tartwijk

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Koningsdag: de events op een rijtje

Op de verjaardag van de koning kleurt het hele land met oranje feestjes en festivals. Benieuwd wat er in...