donderdag, december 7, 2023

Smèrrig maakt bomvolle line-up voor lange Zomerweekender rond

-

Home » Smèrrig Zomerweekender » Smèrrig maakt bomvolle line-up voor lange Zomerweekender rond

Nog een paar dagen en dan glijdt Smèrrig het weekend in met hun tweede eigen veelzijdige Zomerweekender. Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli – een dag langer dan vorig jaar – is het Brabantse feest te vinden op de Tramkade in Den Bosch. Deze week maakt de organisatie de complete line-up rond met het creatieve programma.

Op vrijdag trapt de weekender af met een grote Silent Disco. Door het weekend heen zorgen collectieven zoals o.a. Café Kafke, Papi Chulo, HERRIE MET GERRIE en Studio Achterwerk voor verschillende podia. Het programma belooft shows van onder meer Donnie, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Mental Theo, Yung Felix en nog véél meer.

Creatief programma

Naast de spekgladde line-up – meer dan 80 acts, verdeeld over vier podia – zorgt Smèrrig voor de bourgondische food line-up. Denk aan een speciaalbierbar, cocktailbar en foodstands zoals Frietje Bel en Pittige Dames.

Verder worden bezoekers ondergedompeld in de ballenbak, is er Twister, karaoke, een vintage shop en misschien wel net zo vintage: bordspellen. De stokpaarden van De Pony Club gaan weer van stal tijdens het weekend. En dankzij Glamping Ramona wordt er keihard gefitnesst tijdens Smèrrig Zomerweekender.

De organisatie laat weten dat weekendtickets voor het evenement bijna zijn uitverkocht. Losse dagtickets zijn er enkel nog voor de zondag en vrijdag. Zaterdagtickets voor Smèrrig Zomerweekender zijn volledig uitverkocht. Meer info over het (rand)programma, food line-up en tickets is hier te vinden via Smèrrig.

line-up vrijdag

line-up zaterdag

line-up zondag

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Koningsdag: de events op een rijtje

Op de verjaardag van de koning kleurt het hele land met oranje feestjes en festivals. Benieuwd wat er in...

Koningsnacht: de events op een rijtje

Nu carnaval écht is afgelopen en de meeste mensen weer boven water zijn, wordt het tijd om vooruit te...