maandag, maart 1, 2021
Home Music House Spinnin’ Sessions komt naar Klokgebouw Eindhoven

Spinnin’ Sessions komt naar Klokgebouw Eindhoven

-

Het EDM-platenlabel Spinnin’ Records komt met een aantal van zijn meest talentvolle dj’s op 19 december naar het Klokgebouw in Eindhoven. Het platenlabel van Eelco van Kooten is wereldwijd toonaangevend in de dance.
Op het evenement Spinnin’ Sessions laat het platenlabel haar grootste talenten aan het publiek zien. Het evenement is in oktober ook te gast op ADE (Amsterdam Dance Event) en heeft jaarlijks een mini-festival op Nikki Beach in Miami tijdens Ultra Music Festival.

Welke dj’s op 19 december in Eindhoven draaien heeft Spinnin’ nog niet bekend gemaakt. Mogelijk behoren de Eindhovenaren Sander van Doorn en La Fuente tot de line-up. Verder valt te denken aan acts als Firebeatz, Ummet Ozcan, Sam Feldt, Dubvision en Julian Jordan.

Binnen enkele weken maakt Spinnin’ de namen van de dj’s bekend. Ook de voorverkoop start binnenkort.

- Advertisement -

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....