vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsSpoenk gaat raven met refugees

Spoenk gaat raven met refugees

-

Bijzonder bericht uit Tilburg: Spoenk nodigt de vluchtelingen die momenteel op de opvanglocatie in Tilburg-Noord verblijven uit voor hun feestje in de Hall of Fame morgenavond.

roomed-paraplu-straten-agueda-4

Spoenk organiseert maandelijks een feestje in de Hall waarbij een mengeling van stijlen als afrojazz, funk, latin maar ook Arabische muziek wordt gedraaid. Muziek die – deels – bekend in de oren zal klinken voor veel asielzoekers, dus bedacht de organisatie het plan om ze erbij te betrekken. Daarnaast zijn Spoenk en de Hall geïnteresseerd om met onze nieuwe buren in contact te komen.

Paraplu’s doneren

- Advertisement -

Vrijwilligers zullen de geïnteresseerden begeleiden van en naar de Hall. Er wordt nog gekeken naar alternatief vervoer maar de kans is groot dat deze tocht te voet zal worden afgelegd. Omdat de weergoden ons waarschijnlijk niet gunstig gezind zijn, roept De Hall of Fame mensen op paraplus af te geven. Vrijwilligers die de vluchtelingen willen begeleiden van en naar de Hall kunnen zich via Facebook melden bij Bart Hard.

Spoenkt vindt vrijdagavond plaats in foyer van de Hall of Fame en duurt van 21.00 tot 1.00. DJ’s van dienst zijn Rudie Kuul, Strawbarry en Crazyman. Entree is gratis.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...