zaterdag, maart 6, 2021
Home Nieuws Spoenk gaat raven met refugees

Spoenk gaat raven met refugees

-

Bijzonder bericht uit Tilburg: Spoenk nodigt de vluchtelingen die momenteel op de opvanglocatie in Tilburg-Noord verblijven uit voor hun feestje in de Hall of Fame morgenavond.

roomed-paraplu-straten-agueda-4

Spoenk organiseert maandelijks een feestje in de Hall waarbij een mengeling van stijlen als afrojazz, funk, latin maar ook Arabische muziek wordt gedraaid. Muziek die – deels – bekend in de oren zal klinken voor veel asielzoekers, dus bedacht de organisatie het plan om ze erbij te betrekken. Daarnaast zijn Spoenk en de Hall geïnteresseerd om met onze nieuwe buren in contact te komen.

Paraplu’s doneren

- Advertisement -

Vrijwilligers zullen de geïnteresseerden begeleiden van en naar de Hall. Er wordt nog gekeken naar alternatief vervoer maar de kans is groot dat deze tocht te voet zal worden afgelegd. Omdat de weergoden ons waarschijnlijk niet gunstig gezind zijn, roept De Hall of Fame mensen op paraplus af te geven. Vrijwilligers die de vluchtelingen willen begeleiden van en naar de Hall kunnen zich via Facebook melden bij Bart Hard.

Spoenkt vindt vrijdagavond plaats in foyer van de Hall of Fame en duurt van 21.00 tot 1.00. DJ’s van dienst zijn Rudie Kuul, Strawbarry en Crazyman. Entree is gratis.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...