vrijdag, februari 23, 2024

STRAF_WERK haalt ook Seth Troxler en Mind Against naar Eindhoven

-

Home » Biki90 » STRAF_WERK haalt ook Seth Troxler en Mind Against naar Eindhoven

STRAF_WERK heeft de complete line-up voor zijn 2e editie in Eindhoven bekendgemaakt. Naast Pan-Pot, waarvan wij de komst reeds aankondigden, staan ook hoofdlijners als Seth Troxler, Damian Lazarus en Mind Against op het affiche. Het indoor festival is op zaterdag 8 december in het Klokgebouw. 

 

De andere namen zijn ook niet de minste. Duitser Sidney Charles komt en, uit eigen land, Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, Nuno Dos Santos en Ferro.

Pan-Pot bestaat uit Tassilo Ippenberger en Thomas Benedix. Het is de eerste keer dat ze op STRAF_WERK staan. Hun stijl is te karakteriseren als een van de vriendelijkste varianten van underground techno. Ze zijn oprichter van hun eigen label Second State.

Pan-Pot STRAF_WERK Eindhoven

Seth Troxler

Seth Troxler draait al 15 jaar mee en debuteert dit jaar ook op STRAF_WERK met zijn typerende intuïtieve set. Detroit is zijn stad, muziek zijn religie en experimenteren zijn handelsmerk.

Engelsman Damian Lazarus heeft als oprichter van Crosstown Rebels een noemenswaardig repertoire opgebouwd en stond aan de wieg bij ontdekkingen van grootse artiesten als Jamie Jones en Maceo Plex.

Afterlife-resident Mind Against keert terug naar STRAF_WERK en brengt hun diepe, meeslepende techno naar het Klokgebouw. Ook de Duitse Sidney Charles sluit aan en maakt hiermee het rijtje internationale acts compleet.

>> Zie ook IN BEELD: debuut STRAF_WERK in Eindhoven <<

STRAF_WERK

Succesvol debuut STRAF_WERK

Eind 2016 debuteerde STRAF_WERK in het Klokgebouw in Eindhoven, met haar grootste indoor editie tot dan toe. De line-up loog er toen ook niet om: onder anderen Joris Voorn, Kölsch (foto boven) en Âme (live) waren van de partij.

STRAF_WERK heeft net zijn jaarlijkse festival achter de rug. Het maakt zich voor Eindhoven eerst nog op voor een reeks events op Amsterdam Dance Event.

Het concept staat voor de diepere stijlen van house. Grote namen van over de hele wereld worden op haar events geflankeerd door opkomende, lokale talenten.

STRAF_WERK

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...