donderdag, mei 6, 2021
HomeNieuwsStudio Festivale: grote collab van oa STRAF_WERK en elrow op E3

Studio Festivale: grote collab van oa STRAF_WERK en elrow op E3

-

Deze zomer zal Landgoed Duynenwater in Eersel, voorheen bekend als het E3-strand, plaatsmaken voor een gloedjenieuw house- en technofestival. Het evenement, wat op 20 juni zal plaatsvinden, heeft de naam Studio Festivale gekregen.

 

Niet alleen house en techno, met speciale stage-hostings van toonaangevende organisaties als elrow (foto boven), STRAF_WERK en Pleinvrees, krijgen deze dag een podium.

- Advertisement -

Ook creativiteit staat hoog in het vaandel. Zo krijgen lokale en nationale kunstenaars de kans om hun speciaal voor het festival ontworpen werk tentoon te stellen aan de bezoekers. Ook voor opkomend talent is er volop de ruimte om zichzelf te ontplooien, en hun creativiteit met anderen te delen.

studio festivale elrow straf_werk the masquarade

Chef-koks

Daarnaast zal het food-gedeelte anders zijn dan de trucks die we normaliter op festivals zien. Bij Studio Festivale krijgen jonge, talentvolle chefs ook de mogelijkheid om hun overheerlijkste gerechten te serveren in heuse festivalrestaurants. 

Naast de bovengenoemde stage-hostings, zullen ook The Masquarade en de Brabantse collectieven Losjes en Braaf hun eigen stage op het festivalterrein krijgen.

De line-up is tot dusver nog een geheim, maar deze hostings voorspellen al veel goeds. We kunnen er daarbij wel zachtjes van uit gaan dat Claptone (foto onder) een van de headliners is. Hij is immers het gezicht – of beter gezegd het masker – achter The Masquerade.

Claptone The Masquerade


 

Studio Festivale

Meer info over Studio Festivale is te vinden via de website en Facebookpagina.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...