vrijdag, december 8, 2023

Succesvolle silent disco van RGB Café komt naar Tilburg

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Succesvolle silent disco van RGB Café komt naar Tilburg

Het Eindhovense RGB Café, onder andere bekend door hun succesvolle silent disco-tent op Stratum, zal dit najaar ook op de Korte Heuvel te vinden zijn. Café Philip maakt vanaf 19 oktober elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond plaats voor de RGB Silent Disco. De hele eerste verdieping van het café zal op deze dagen toneel zijn voor een gratis stille disco.

Hoe ziet een avondje stappen in de Tilburgse silent disco eruit? Bij binnenkomt krijg je een draadloze koptelefoon, waar je de hele avond gebruik van zal maken. Deze koptelefoon heeft drie verschillende kanalen waarop muziek wordt gedraaid. Als bezoeker kan je zelf schakelen tussen deze kanalen. Zo sta jij met een rode koptelefoon op te dansen op Bizzey, terwijl jouw vrienden met een blauwe of groene keihard meezingen met Unwritten.

RGB Cafe

Voor feestend Tilburg is RGB Café vast en zeker bekend. Zo hebben zij, naast hun tent op Stratum, voor veel meer succesvolle silent disco’s gezorgd. Grote evenementen zoals Solar Weekend, Duikboot, Paaspop en Jungle Festival hebben ook al kennis mogen maken met hun concept. René Bakkerus, eigenaar van RGB, heeft grootse plannen voor zijn bedrijf: ‘’We hopen dat er in de toekomst een RGB Silent Disco Festival bijkomt.’’

RGB Cafe

De RGB locatie in Tilburg is een pop-up voor de aankomende drie maanden. Na deze drie maanden kijkt de organisatie hoe het bevalt en of ze eventueel langer kunnen blijven. Vanaf 19 oktober is de silent disco iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond geopend tussen 00:00 en 04:00.

 

Foto’s; Wildschieters

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...