donderdag, mei 6, 2021
HomeNieuwsTechnobeweging Kompass gaat op zoek naar nieuwe thuisbasis

Technobeweging Kompass gaat op zoek naar nieuwe thuisbasis

-

Gisteren kopten de kranten bij onze zuiderburen dat Kompass Klub na vier jaar gaat verhuizen naar een nog onbekende locatie. Naast de nostalgische gevoelens en onvergetelijke herinneringen die de iconische technobunker bij ravers van de Lage Landen oproept, bestegen artiesten als Charlotte de Witte hier de technotroon.

De eigenaar van het gebouw laat het pand slopen om er om plaats te maken voor een groothandel. Of Kompass in Gent blijft, staat nog niet vast. De organisatie heeft wel al verschillende locaties op het oog, zo ook in Gent.

Wij zijn geen gebouw, wij zijn een beweging. Een nieuw hoofdstuk wordt geladen en onze saga zal doorgaan!


Ter ere van het gebouw en de herinneringen die aan deze onvergetelijke plek zijn gehecht, organiseert Kompass Klub op oudejaarsavond een digitaal afscheidsfeest met niemand minder dan Amelie Lens. Zij wordt vergezeld door Farrago en Corvus Ex.


- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...

Trance in mei: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....