dinsdag, oktober 3, 2023

Technofestival AREA51 afgelast door tegenvallende kaartverkoop

-

Home » Genres » Techno » Technofestival AREA51 afgelast door tegenvallende kaartverkoop

Het nieuwe technofestival AREA51 dat van 27 tot en met 29 mei in Rosmalen zou plaatsvinden, is geannuleerd. Organisator UDC (bekend van Dance Valley) nam deze beslissing door de tegenvallende kaartverkoop.

Line-up AREA51

“Het besluit tot annuleren van het evenement is een erg moeilijke beslissing geweest, maar bij de huidige te verwachten bezoekersaantallen kan AREA51 niet de kwaliteit en beleving bieden die het publiek mag verwachten”, aldus de organisatie op Facebook. Mensen die al een kaartje hebben aangeschaft, worden via e-mail op de hoogte gesteld.

>> ZIE OOK: Festivalseizoen 2016 in 6 topics: concurrentie <<

Grootse plannen

De plannen voor AREA51 waren groots. Het technofestival zou plaats bieden aan maximaal 15.000 bezoekers, die verdeeld over 8 verschillende area’s het techno-genre in alle gedaantes konden ondergaan.

De line-up was ook al bekendgemaakt. Onder meer Technasia, Slam, Miss Djax, Umek en Secret Cinema waren gestrikt voor het festival.

>>ZIE OOK: De technotrein van Miss Djax dendert op volle snelheid door <<

Serie

Our House maakt in de aanloop naar het festivalseizoen een zesdelige serie over het komende seizoen. Maandag publiceerden we deel 1, waarin concurrentie – de keiharde strijd om de bezoekers – centraal staat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in maart: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....