maandag, november 30, 2020
Home Music Techno 'Grootste technofestival ter wereld' Sub:Merged geannuleerd

‘Grootste technofestival ter wereld’ Sub:Merged geannuleerd

-

Helaas: de eerste editie van Sub:merged gaat niet door. Op dinsdag werd namelijk bekend gemaakt dat het festival is geannuleerd. Het debuut van het ‘grootste technofestival ter wereld’ stond gepland voor eind september op het Breepark in Breda. 

>> Lees ook : SUB:MERGED IN BREDA: GROOTSPRAAK OF RECORD-TECHNOFESTIVAL?? <<

Samen met 150+ artiesten, acht podia en duizenden techno liefhebbers, had Sub:merged de titel ‘grootste techno festival ter wereld’ willen behalen. Voor de eerste editie werden er niet minder dan 100.000 bezoekers verwacht. Dat is drie keer zo groot als Awakenings.

- Advertisement -

Het Breepark zou voor drie dagen omgetoverd worden tot een ware technotempel. De vraagtekens rondom het event werden echter alleen maar groter. Zo deed 3voor12  onderzoek naar het event en de organisatie. Hieruit kwam o.a. naar voren dat een groot deel van de geprogrammeerde artiesten helemaal niet konden komen.

Sub:Merged – The Gathering 2018?

Mensen die een ticket hebben gekocht voor het festival, krijgen hun geld terug. Mohamed Medhat Abdelaziz, managing director van het festival, heeft in een toelichting tegenover Vice aangegeven dat de golf van negatieve publiciteit de oorzaak is van het annuleren. Volgens Mohamed zijn er een hoop investeerders en sponsoren verloren gegaan. Annuleren was, vanwege de naderende datum, voor de organisatie de enige optie.

Wel zegt Mohamed toe dat het festival alsnog plaats gaat vinden. De herkansing voor Sub:merged staat gepland van 21 t/m 23 september 2018.

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...