maandag, maart 4, 2024

TechYes: tech house en techno in De Oude Rechtbank

-

Home » Genres » House » TechYes: tech house en techno in De Oude Rechtbank

De ballonnen kunnen los voor liefhebbers van tech house en techno in en rond Eindhoven. Met maar liefst 2 nieuwe evenementen worden ze vanaf dit clubseizoen goed voorzien in de Oude Rechtbank, aan het Stratumseind: TechYes en Voorkomen.

Met TechYes, vrijdag 8 september toe aan de 2e editie, wordt gemikt op de ‘echte tech house- en technoliefhebbers’. “Gezelligheid en exclusiviteit staan centraal”, aldus mede-organisator Martijn Huijs. De gemiddelde leeftijd van de vorige editie was rond de 35 jaar en dat is ook onze doelgroep: 25 tot 45 jaar. Maar wel met een jonge geest!”

De line-up van vrijdag omvat een selectie gevestigde en aankomende namen. Robin Albers (a.k.a. Jaydee, foto boven) is een pionier van het eerste uur. Hij is bekend van de vroege house-hit Plastic Dreams en zijn radioshows.

In een mooi contrast hiermee zet TechYes er de opkomende dj Riley tegenaan. Het zou Albers’ kleinzoon kunnen zijn: 13 jaar is Riley slechts, maar hij heeft al wel op festivals als Solar Weekend en Mandala gestaan.
Gezelligheid en exclusiviteit staan centraal

DJ Riley - TechYes

Binnenkort wordt ook het donderdagse concept Voorkomen gelanceerd – waarover binnenkort meer.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...