dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws The Prodigy naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

The Prodigy naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

-

The Prodigy komt naar Tilburg. Op maandag 11 december doen de Britse elektropunkers 013 aan voor een exclusieve Nederlandse show.

 

Al ruim 2 decennia maakt The Prodigy wereldwijd indruk met hun unieke sound en spectaculaire liveshows. ‘Smack My Bitch Up’, ‘Out of Space’, ‘No Good (Start The Dance)’, ‘Take Me To The Hospital’ en ‘Firestarter’: zo maar een greep uit hun indrukkende discografie.

- Advertisement -

Met een mix van techno, acid, breakbeat en punk slaat de groep al bijna 25 jaar een stevige brug tussen rock en dance. Het laatste studioalbum ‘The Day Is My Enemy’ uit 2015, kwam op twee binnen in de Nederlandse hitlijsten en barstte opnieuw van de energie. Een liveshow van de Britse act staat dan ook garant voor een flinke portie adrenaline.

>> Zie ook: Joris Voorn met eigen Spectrum-avond naar 013 <<

The Prodigy 013

Nieuw album

The Prodigy maakte onlangs bekend nog voor het einde van dit jaar met nieuw materiaal te komen.

De kaartverkoop voor het optreden in 013 start vrijdag.


The Prodigy in 013

Maandag 11 december 2017. Tickets €47,50 (excl. servicekosten). Ticketverkoop start 29 september om 11:00 uur via 013.nl.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...