dinsdag, februari 27, 2024

TIOH Live met festival-editie op Mandala, line-up is bekend

-

Home » Biki90 » TIOH Live met festival-editie op Mandala, line-up is bekend

Buitengewoon nieuws vanuit het Huis. This is Our House Live gaat de festivalweides in! Ons reizende event-concept krijgt na 7 indoor afleveringen een speciale editie op Mandala Festival, van Extrema. Van 9 tot en met 11 juni gaan we daar een stage hosten, vol frisse zuidelijke namen als DIE GROTE, Julie, Emiel van den Dungen en Pieter Lepelaars. Daarnaast gaat This Is Our House ook met een mediateam live verslag doen van het hele festival.

 

Uiteraard gaan we een mooi feestje bouwen in onze area. Zoals je gewend bent van This Is Our House live worden sets uitgebreid vastgelegd, via de welbekende livestream en edits na afloop.

Voor de programmering focussen we – zoals we dat altijd doen met dit concept – op opkomende zuidelijke namen. House vormt de deler, met op iedere dag een iets andere kleur. Vrijdag domineert tech house, zaterdag deep house, en zondag disco en funky house.

Line-up

Op vrijdag wordt onder meer opgetreden door onder meer Julie en Claudio, residents van respectievelijk Gin Fizz in Tilburg en Suono Culture in Eindhoven. Tilburger ANYMX is ook present, hij is een van de artiesten van ons Mandala-affiche die eerder al op een indoor-aflevering van This Is Our House Live draaiden.

This Is Our House Live Mandala Festival

Op zaterdag zijn sets te verwachten van onder meer Thomson uit Eindhoven (Funki Bizniz, Extrema Outdoor) en Bosschenaar Emiel van den Dungen. Op de slotdag serveren Eindhovenaar Pieter Lepelaars en DIE GROTE uit Den Bosch je zonnige beats. Die laatste (foto onder, tijdens TIOH Live in Gin Fizz) neemt dit keer Vingerwerk mee voor een back to back-set.

This is Our House Live

This Is Our House Live is de ontluikende ‘Boiler room van Brabant’. Iedere maand strijken we neer op een wisselende, inspirerende locatie om dj-sets te filmen en livestreamen en uitzendingen op te nemen. Dit keer voegen we daar ook een mediateam aan toe, wat verslag zal doen van andere highlights van het festival.

Mandala Festival

Mandala Festival is vorig jaar geboren vanuit Extrema.  Een creatieve duizendpoot met een vergelijkbaar concept met Woodstock, in de mix met Solar en Festival Mundial. Het idee is ontstaan uit de kinderfantasie. ”Een weekend voor lieve mensen” is tot leven geroepen door de dochter van Marcel Mingers, directeur van Extrema.

>> Lees ook: Mandala Festival: een échte frisse nieuwkomer in volle markt <<

Op Mandala Festival kun je genieten van muziek (elektronisch maar ook pop en rock), kunst en theater, spellen, wellness en een kleurenpalet aan entertainment.

Op Mandala worden ‘Tribes’ gevormd, waar kunstenaars, entertainers en artiesten van elk charme zichzelf tentoonstellen.

 


This is Our House #8 @ Mandala Festival

Volledige line-up: ANYMX, Julie, Claudio, Classroom, Moustache, Thomson, Slick Vic, Emiel van den Dungen, Poko Poko, Pieter Lepelaars, Die Grote b2b Vingerwerk.

This is Our House Live #8 vindt plaats tijdens Mandala Festival, van 9 juni tot 11 juni op vakantiepark De Bergen in Wanroij. Houd onze event-page in de gaten voor meer informatie.

Kaarten voor Mandala Festival zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...

Mandala Festival maakt volledige line-up bekend

Mandala Festival heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Dj-namen zoals Palmbomen, Elias Mazian, Arjuna Schiks, Tom Trago, Awanto3, William Djoko...