zaterdag, maart 6, 2021
Home Nieuws This Is Our House Live: videoserie met dj-sets op locatie

This Is Our House Live: videoserie met dj-sets op locatie

-

Noem het de ‘Boiler Room van Brabant’, maar dan net beginnend: This Is Our House Live. Iedere maand gaan we onder die vlag op wisselende, passende locaties dj-sets filmen, live streamen en uitzendingen opnemen. De kick-off was op woensdagavond 23 november in Gin Fizz in Tilburg, met dj Ray Fields. In december volgde een editie in sneakershop Royal in Eindhoven, met dj Spinn’em. Op 18 januari keert This Is Our House Live terug in Gin Fizz, met Budakid.

This Is Our House Live is het rondreizende video-event van ons gelijknamige danceplatform. Iedere maand zet TIOH, met support van de betrokken locaties/residenties en een dedicated team van jonge videomakers, een opkomende dj uit het zuiden des lands voor de draaiende camera’s.

Moustache en Chardonnay

BULK Productions

- Advertisement -

Voor de registratie werkt This Is Our House samen met jong videotalent van BULK Productions. Projectleiding is in handen van Maarten Meijer en Raymond Peeters, die jarenlange ervaring hebben in de dancescene, voor en achter de schermen. De twee zijn ook bekend als het dj-duo Moustache & Chardonnay, dat met regelmaat warm-ups zal verzorgen op This Is Our House Live.

Tijdens This Is Our House Live zelf resulteert het concept in een levend event met publiek op locatie, met een livestream via de Facebookpagina van This Is Our House.

Na het event komt de set als complete videoregistratie, met hulp van meerdere camera’s, op het YouTube-kanaal van TIOH. Samen met een kort, begeleidend tekst-interview wordt deze gepubliceerd op Thisisourhouse.nl.

This Is Our House Live

This Is Our House Live ook in huis?

Ook interesse om This Is Our Live op locatie te ontvangen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

>> Check onze Facebook-pagina voor komende en voorbije edities van This Is Our House Live

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...