donderdag, oktober 5, 2023

Kleine wijziging in huis: Our House voortaan This Is Our House

-

Home » Uncategorized » Kleine wijziging in huis: Our House voortaan This Is Our House

Een mededeling van huishoudelijke aard. Our House gaat vanaf nu door het leven als This Is Our House. Door de naamsverandering is ook het logo iets aangepast, maar verder verandert er niets. 

We blijven dus gewoon aandacht geven aan al het moois wat er in het zuidelijke partylandschap gebeurt.

Met de naamswijziging hopen we voortaan nog krachtiger en eenduidiger over te komen (de url ofwel het adres van onze website was altijd al ’thisisourhouse.nl’). Technisch gezien brengt deze ook enkele verbeteringen met zich mee.

Kwalitatieve content

Op 1 juli 2015 ging de website in de lucht en sindsdien werkt ons team (hier een overzicht van onze huisgenoten) vol enthousiasme aan kwalitatieve content over de dance-industrie in de zuidelijke provincies.

We blijven ons voorlopig focussen op het zuiden, maar langzaam verbreden wij ook onze horizon. Zo nu en dan schrijven we al eens over dj’s of feesten uit het midden van het land. Want ook daar gebeurt genoeg!

Heb je zelf ideeën voor items die je op This Is Our House wil zien? Blijf er niet mee zitten en neem contact met ons op. Wil je iedere woensdag per mail op de hoogte worden gebracht van onze content? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

This Is Our House

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Anne Slump

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Dance-museum Our House is een kippenvel-kwekende speeltuin rond elektronische muziek-cultuur

Met Our House heeft Nederland een uniek dance-museum van internationale allure gekregen. Mark van Bergen en Erwin Herkelman togen...