dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws Kleine wijziging in huis: Our House voortaan This Is Our House

Kleine wijziging in huis: Our House voortaan This Is Our House

-

Een mededeling van huishoudelijke aard. Our House gaat vanaf nu door het leven als This Is Our House. Door de naamsverandering is ook het logo iets aangepast, maar verder verandert er niets. 

We blijven dus gewoon aandacht geven aan al het moois wat er in het zuidelijke partylandschap gebeurt.

Met de naamswijziging hopen we voortaan nog krachtiger en eenduidiger over te komen (de url ofwel het adres van onze website was altijd al ‘thisisourhouse.nl’). Technisch gezien brengt deze ook enkele verbeteringen met zich mee.

Kwalitatieve content

- Advertisement -

Op 1 juli 2015 ging de website in de lucht en sindsdien werkt ons team (hier een overzicht van onze huisgenoten) vol enthousiasme aan kwalitatieve content over de dance-industrie in de zuidelijke provincies.

We blijven ons voorlopig focussen op het zuiden, maar langzaam verbreden wij ook onze horizon. Zo nu en dan schrijven we al eens over dj’s of feesten uit het midden van het land. Want ook daar gebeurt genoeg!

Heb je zelf ideeën voor items die je op This Is Our House wil zien? Blijf er niet mee zitten en neem contact met ons op. Wil je iedere woensdag per mail op de hoogte worden gebracht van onze content? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

This Is Our House

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...