Thuisgaan tovert NAC Stadion om tot livestreamstage met top-dj’s

-

Home » Uncategorized » Thuisgaan tovert NAC Stadion om tot livestreamstage met top-dj’s

De streaminginitiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond en de concurrentie begint moordend te worden. Om de rest voor te blijven is het dus zaak om uniek te zijn. Het Bredase collectief Thuisgaan verstaat die kunst. Opgericht als samenwerking van de lokale horeca, heeft Thuisgaan op 21 maart al een stream gehouden vanuit Proost. Nu komen ze met een wel heel opvallende locatie: het Rat Verlegh Stadion, waar NAC Breda zijn wedstrijden speelt. Zaterdag treedt er een stevige line-up aan in de streaming-booth.

 

Sinds de start van de coronacrisis zijn er veel intiatieven gestart om mensen toch te kunnen voorzien van hun favoriete muziek. Benny Rodrigues was als dj een van de eerste die vanuit zijn ‘mancave’ platen ging draaien via Facebook.

Een van deze partijen is ook het Bredase collectief Thuisgaan. Op 21 maart organiseerden zij de eerste livestream vanuit Proost, waar 20 acts aan mee deden. Met natuurlijk wel maar één dj tegelijkertijd in de booth en tussen de acts door even de set ontsmetten. Het initiatief leek een succes met meer dan 1000 geïnteresseerden op Facebook en een 2e editie die al is aangekondigd.

Niet zomaar een editie, want er is flink uitgepakt met de line-up en locatie. Het Rat Verlegh Stadion in Breda, waar NAC Breda de wedstrijden speelt, is de volgende locatie van Thuisgaan op 4 april. Daarnaast is de line-up ook flink, met namen zoals FeestDJRuud (hoofdfoto), Billy The Kit, Dannic, Gregor Salto en Mike Williams.

 

Het is niet het eerste creatieve idee wat uit Breda komt. Afgelopen zaterdag werd er in een appartementencomplex aan de Vijfhagen al een Stay Home party georganiseerd waar de dj’s BINN en UniCure hebben gedraaid. Zij wonen er zelf ook.

Na het initiatief te hebben gepost in een Facebookgroep werd het complex omgetoverd tot een ware openluchtclub, die doet denken aan Ushuaïa op Ibiza. BN DeStem plaatste een korte sfeerimpressie op Facebook:

 


Thuisgaan

Thuisgaan met Billy The Kit, Bougenvilla, Chico Rose, D-Rashid, Dannic, FeestDJRuud, Genairdo Nvilla, Glowinthedark, Gregor Salto, Kill The Buzz, Mike Williams, Mr Sherman, Tim Hox en Tom & Jame is zaterdag 4 april te zien via thuisgaan.nl.

Thuisgaan

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Stef Appelhofhttps://stefappelhof.com/
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...