Thunderdome in december terug in Utrecht, daar waar het ooit begon

-

Home » Nieuws » Thunderdome in december terug in Utrecht, daar waar het ooit begon

Er komt een Thunderdome 2021! ’s Werelds bekendste hardcore-merk Thunderdome keert terug op de event-kalender. Op 11 december zal de Wizzard heersen over de Jaarbeurs Utrecht, daar waar het ooit allemaal begon voor organisator ID&T.

Na een periode van diverse nieuwe merchandise-items, releases op het eigen label en zelfs een vers album was er nog maar een overtreffende trap mogelijk: een nieuwe Thunderdome-editie. En die komt er, in december al.

Woensdag 8 september werd het nieuws over Thunderdome 2021 naar buiten gebracht door middel van een puntgave trailer:

Wizzard op Thunderdome 2021

11 december zal de befaamde Wizzard opnieuw zijn intrede doen in de vertrouwde Jaarbeurs Utrecht. Helaas is dat ook de enige informatie die naar buiten is gebracht tot nu toe. Info over onder meer de line-up en ticketsale wordt binnenkort bekendgemaakt.

29 jaar geleden, op 20 juni 1992, creëerde ID&T op de bewuste plek een van de meest legendarische merken binnen de hardcore. The Final Exam tilde de hardcore-scene van destijds naar een superieur niveau door meer dan 10.000 bezoekers aan te trekken. De rest van dit verhaal is geschiedenis welke bekend is bij elke hardere stijlen liefhebber.

>> Zie ook – Nothing But the Truth: Bij de Premiere van de Thunderdome documentaire

Thunderdome 2021

Sindsdien heeft Thunderdome veel hoogtepunten (en ook dieptepunten) gekend. Op de editie van 2019 kwamen maar liefst 50.000 hardcore fanaten af. Ook op het gebied van aankleding en productie werd er buitengewoon uitgepakt. Niet gek dat de verwachtingen voor de aankomende editie dan ook erg hoog liggen.


Thunderdome 2021 en line-up

Houd de website van Thunderdome in de gaten voor meer informatie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy, Peter en Joes

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....