donderdag, augustus 5, 2021
HomeNieuwsTiësto maakt opnieuw hit van klassieker L'Amour Toujours

Tiësto maakt opnieuw hit van klassieker L’Amour Toujours

-

De Bredase dj Tiësto heeft een remix gemaakt van de klassieker 'L'Amour Toujours' van Gigi D'Agostino. De Italiaanse dj/producer stond er in 2001 en 2002 17 weken mee in de top 40, waarvan een aantal weken op nummer één.
Bovendien werd het nummer in Eindhoven en omstreken bekend als stadionmuziekje, als voetballer Jan Vennegoor of Hesselink weer eens voor PSV had gescoord.

De Canadese producers Dzeko en Torres uit Toronto maakten eerder dit jaar een remix van het nummer. Pas nadat Tiesto het recent onder handen heeft genomen lijkt het net als in 2001 en 2002 een grote hit te worden.

Beatport: nummer 1

Sinds deze week staat het op nummer één van de Beatport Top 100. Beatport is wereldwijd het grootste platform voor de downloads van dancemuziek.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Eendaagse festivals ontvangen max. 750 bezoekers: messteek in de rug van organisatoren

Maandag 2 augustus heeft het kabinet een beslissing genomen over de eendaagse festivals deze zomer. Eigenlijk zou het...

Grote festivals in België kunnen per 13 augustus met digitale pas: Covid Safe Ticket

Terwijl Nederlandse party people nog in spanning afwachten of het uitgaansleven medio augustus weer opengaat, is de kogel in...