vrijdag, februari 23, 2024

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

-

Home » Nieuws » This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn we te vinden via onze nieuwe website TIOH.nl.

We willen jullie onze kwalitatieve en vertrouwde content aanbieden in een nieuw, fris jasje. Vanaf heden zijn onze artikelen dan ook te vinden op deze nieuwe plek.

De site is opnieuw ingericht om zo nog sneller de content te kunnen vinden die relevant is voor de verschillende lezers. Neem gerust een kijkje! 

Tips?

De nieuwe website TIOH.nl is een kadootje aan onszelf vanwege het 5-jarig bestaan van This Is Our House, op 1 juli 2020. Dat vierden we ook met de eerste Nederlandse Club Quiz en met een electronic music challenge op onze socials.

Ook al staat de fundering best stevig, hier en daar kan ons nieuwe huis nog niet helemaal goed zijn afgewerkt. Als je ons een tip of andere feedback mee wilt geven, stuur dan even een mailtje naar stef@thisisourhouse.nl. Alvast bedankt voor het meedenken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Stef Appelhofhttps://stefappelhof.com/
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...