maandag, september 27, 2021
HomeNieuwsTomorrowland: Techno stoot door, oa Kraviz, Cox, Väth naar Boom

Tomorrowland: Techno stoot door, oa Kraviz, Cox, Väth naar Boom

-

Terwijl het gevecht om kaarten weer is losgebarsten, druppelen steeds meer namen van headliners op Tomorrowland 2019 naar buiten. Onder anderen Joris Voorn, Adam Beyer, Charlotte de Witte, Paul van Dyk en Armin van Buuren zijn in juli present op het vooraanstaande megafestival in het Belgische Boom.

 

Eerder deze maand onthulde Tomorrowland al zijn stage hosts, inclusief bijhorende gastheren en -vrouwen. Daarbij werd duidelijk dat de EDM-golf nu echt flink is afgevlakt, en techno verder doorstoot op de grote podia.

Carl Cox

Zo komt Carl Cox – ‘Oh Yes’ – met een Space-stage naar Boom. De Britse techno-icoon had al aangekondigd dat hij de legacy van de voormalige Ibiza-club internationaal wil voortzetten.

- Advertisement -

>> Zie ook: Mainstage-ontwerper Hans Kuijten: van Lego naar Tomorrowland

Hans Kuijten 9 Tomorrowland

Drumcode, Cocoon

Nina Kraviz krijgt ook haar eigen podium op, net als Drumcode (met Adam Beyer dus). Sven Väth’s is met zijn Cocoon eveneens weer present als host, net als onder meer Dave Clarke, Afterlife en Diynamic.

De weekendtickets voor de 2019-editie waren afgelopen weekend binnen een halfuur verkocht. Komende zaterdag, 2 februari, gaat het kaartspel verder. Dan gaan de dagkaarten (vrijdag en zondag) in de verkoop.

Thema van Tomorrowland 2019 is ‘The Book of Wisdom – The Return’.


Tomorrowland 2019

Vrijdag 19 t/m 21 juli en vrijdag 26 t/m 28 juli, Boom, België. Meer informatie via de website en de eventpages.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan nog gepland voor augustus

In 2020 zagen we de festivalzomer in z'n geheel verdwijnen door het coronavirus, met livestreams, zitconcerten en autodisco's...

House en techno in juli: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere (online) events, bijzondere releases en andere...