woensdag, februari 28, 2024

Tomorrowland maakt timetable bekend: veel Nederlandse en Vlaamse acts schitteren op de line-up

-

Home » Nieuws » Tomorrowland maakt timetable bekend: veel Nederlandse en Vlaamse acts schitteren op de line-up

Tomorrowland maakt de gigantische timetable voor de aankomende editie bekend. Verspreid over drie weekenden zullen meer dan 800 artiesten hun sounds delen met honderdduizenden bezoekers. Dit jaar wordt de frontlinie sterk aangevoerd door artiesten uit de Lage Landen.

De terugkeer van dit kolossale event moet onvergetelijk worden. In december 2021 kondigde de organisatie al aan dat het event een weekend zou uitbreiden. Naast de weekenden van 15 t/m 17 én 22 t/m 24 komt daar ook 29 t/m 31 juli bij. Daar stopt het echter niet.

Tomorrowland 2022 moet, na twee jaar stilstand, eindelijk weer dance-liefhebbers uit de hele wereld samenbrengen. Het thema van deze editie is daarom ook ‘Reflection of Love’. Wie een blikt waagt op de bijna eindeloze timetable weet dat dit goedkomt.

Tomorrowland

Eigen kweek

Opvallend is het enorme aantal topartiesten van Nederlandse en Vlaamse bodem. Vooral de Mainstage is drukbezet. Zo schitteren gevestigde namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Armin van Buuren én Tiësto op de line-up. Martin Garrix heeft de eer om maar liefst twee keer een weekend af te sluiten. Ook Hardwell keert terug en dat ‘gewoon’ op prime time. Daarnaast zullen Cellini, Maxim Lany, Joris Voorn én Franky Rizardo het publiek trakteren op hun beste platen. Nederlandse organisaties als PIV, Pussy Lounge en Q-Dance hosten hun eigen stages.

>>> Check ook: 21×2021: het jaar van Cellini

Gelukkig is er ook vrouwelijk talent ruimschoots aanwezig met onder andere Cynthia Spiering, ANNA, Carista, Amelie Lens, Iris Menza én Charlotte de Witte. Voor de laatste powervrouw uit het rijtje is er een bijzonder mooi plekje op de timetable gereserveerd. Zo mag Charlotte de Witte op 30 juli de Mainstage afsluiten. Dit is daarmee gelijk de eerste keer dat een vrouw deze stage op Tomorrowland mag afsluiten.

Internationaal

Dat er veel Nederlandse en Vlaams acts te bewonderen zijn, neemt natuurlijk niet weg dat er ook internationale acts invliegen. Bekende namen als DIPLO, Tale of Us, Solomun én Rebekah zullen allemaal achter de decks kruipen. Daarnaast zal Eric Prydz wederom met zijn spectaculaire ‘HOLO’ show furore maken. Voor TIOH was dit een van dé hoogtepunten tijdens de laatste Tomorrowland.

Eén ding is duidelijk: Tomorrowland 2022 moet spectaculairder worden dan ooit tevoren. De vooruitzichten zijn veelbelovend en ook wij hebben er al zin in om het magische festivalterrein opnieuw te ontdekken.


Tomorrowland 2022

Tomorrowland 2022 vindt plaats op 15 t/m 17 juli, 22 t/m 24 juli én 29 t/m 31 juli in Boom, België. Alle informatie over het event is terug te vinden op de website van Tomorrowland.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...