Tomorrowland 31.12.2020 maakt volledige timetable bekend

-

Home » Nieuws » Tomorrowland 31.12.2020 maakt volledige timetable bekend

Welke dj’s er draaien was al aangekondigd en ook liet de organisatie eerder previews zien van de vier digitale podia, maar nu heeft Tomorrowland 31.12.2020 ook het volledige tijdschema vrijgegeven. Lost Frequencies trapt het festival af op het hoofdpodium waarna vanaf 20.55 ook de andere drie stages open gaan.

In elke tijdzone telt het festival af naar het virtuele vuurwerk. Op de Atmosphere sluit Camelphat het jaar af, Dimitri Vegas & LIKE MIKE doen dat op Melodia, in de Planaxis begeleidt Diplo de festivalgangers naar dit bijzondere moment en op Pulse gebeurt dat door Brennan Heart en zijn vrienden van I Am Hardstyle.

Nadat de champagneflessen zijn ontkurkt, kun je vervolgens verder feesten met onder andere Armin van Buuren, Charlotte de Witte en Netsky. David Guetta verzorgt onder zijn underground-alias Jack Back de afterparty. De volledige line-up:

Veel nieuwe muziek

Bijzondere aandacht in de line-up verdient de set van Martin Garrix. Hij liet in een persbericht doorschemeren dat hij veel materiaal gaat draaien dat nog niet is uitgebracht en dat hij zich ook niet gaat beperken tot wat we van hem gewend zijn. “I’m going to play so much unreleased music and I really want to take people on a journey, playing some different sounding stuff and new things – I want it to be more of an experience.”

Ook de B2B-set van techno-grootheden Kölsch en Joris Voorn bevat veel nieuwe muziek laten zij weten. Hun performance zal volledig bestaan uit eigen nummers die niet meer dan een half jaar uit zijn.

Tomorrowland 31.12.2020 start in alle 27 tijdzones om 20.00 en duurt tot 3.00 de volgende ochtend. Tickets voor het online event koop je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...