vrijdag, februari 23, 2024

Tomorrowland opent pop-up-store in Antwerpen

-

Home » Genres » EDM » Tomorrowland opent pop-up-store in Antwerpen

Het grootste dancefestival van Europa, het Belgische Tomorrowland, gaat en eigen boutique openen in Antwerpen. De winkel – een zogenaamde pop-up-store – is vanaf zaterdag 3 oktober 3 maanden open. Op 31 december sluit de winkel weer.
De winkel is gevestigd in een pand in de Kammenstraat 43. Er zijn diverse produkten gerelateerd aan het festival te koop. Ook heeft Tomorrowland een eigen winterkledinglijn. De ‘boutique’ heeft ook een cocktailbar en pronkt tevens met enkele limited edition collector’s items. Ook is er een Tomorrowland History Room.

 

Waarom begint een zomers dancefestival vol bikini’s en blote basten met het ontwerpen en verkopen van wollen mutsen en sjaals? “Gewoon omdat er heel veel vraag naar is”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen van Tomorrowland in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. “We verkochten al klassieke merchandise zoals petjes en T-shirts, maar dit gaat veel verder.”

TomorrowWorld

Naast artikelen die betrekking hebben op de Belgische versie van het festival zijn er ook producten van TomorrowWorld in Atlanta (Amerika) en Tomorrowland in Sao Paolo in Brazilie te koop.

De organisatie van Tomorrowland, dat dit jaar op het festivalterrein in Boom bij Brussel over drie dagen bijna 200.000 bezoekers trok, heeft een prijsvraag uitgeschreven voor een 3-day magical journey rond de officiele pre-opening van de winkel op 1 oktober. De hoofdprijs is een driedaags bezoek aan Brussel en Antwerpen incl. vlucht en overnachtingen.

Meer info: www.boutique.tomorrowland.com

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

21×2021: het jaar van Tinlicker

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...