maandag, november 30, 2020
Home Nieuws Tomorrowland opent pop-up-store in Antwerpen

Tomorrowland opent pop-up-store in Antwerpen

-

Het grootste dancefestival van Europa, het Belgische Tomorrowland, gaat en eigen boutique openen in Antwerpen. De winkel – een zogenaamde pop-up-store – is vanaf zaterdag 3 oktober 3 maanden open. Op 31 december sluit de winkel weer.
De winkel is gevestigd in een pand in de Kammenstraat 43. Er zijn diverse produkten gerelateerd aan het festival te koop. Ook heeft Tomorrowland een eigen winterkledinglijn. De ‘boutique’ heeft ook een cocktailbar en pronkt tevens met enkele limited edition collector’s items. Ook is er een Tomorrowland History Room.

 

- Advertisement -

Waarom begint een zomers dancefestival vol bikini’s en blote basten met het ontwerpen en verkopen van wollen mutsen en sjaals? “Gewoon omdat er heel veel vraag naar is”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen van Tomorrowland in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. “We verkochten al klassieke merchandise zoals petjes en T-shirts, maar dit gaat veel verder.”

TomorrowWorld

Naast artikelen die betrekking hebben op de Belgische versie van het festival zijn er ook producten van TomorrowWorld in Atlanta (Amerika) en Tomorrowland in Sao Paolo in Brazilie te koop.

De organisatie van Tomorrowland, dat dit jaar op het festivalterrein in Boom bij Brussel over drie dagen bijna 200.000 bezoekers trok, heeft een prijsvraag uitgeschreven voor een 3-day magical journey rond de officiele pre-opening van de winkel op 1 oktober. De hoofdprijs is een driedaags bezoek aan Brussel en Antwerpen incl. vlucht en overnachtingen.

Meer info: www.boutique.tomorrowland.com

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...