zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeNieuwsTomorrowland kondigt plannen oudejaars-event aan en presenteert indrukwekkende line-up

Tomorrowland kondigt plannen oudejaars-event aan en presenteert indrukwekkende line-up

-

Tomorrowland organiseert op 31 december ‘Tomorrowland 31.12.2020′. Hét online festival om af te tellen naar het einde van dit bijzondere jaar. Het groots opgezette oudejaarsfeest is live te volgen in alle 27 tijdzones in de wereld. Met meer dan 25 van ’s werelds beste dj’s op vier digitale podia belooft het een indrukwekkend festival te worden. De kaartverkoop start dinsdag 17 november om 17.00 uur via tomorrowland.com.

Eind oktober maakte de organisatie al bekend bezig te zijn met een opvolger van Tomorrowland Around the World. Het allereerste digitale festival van Tomorrowland vond deze zomer plaats. Met ‘Tomorrowland 31.12.2020 – a magical New Year’s Eve celebration’ wil de organisatie iedereen op een verantwoorde en veilige manier verbinden door de kracht van muziek.

Het digitale festival begint om 20.00 uur lokale tijd in alle 27 tijdzones ter wereld en duurt tot 3.00. Miljoenen mensen van over de hele wereld krijgen daardoor de kans om 2020 met een knal af te sluiten.

Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben daarvoor een geheel nieuwe entertainmentlocatie gecreëerd: NAOZ. NAOZ bestaat uit vier magische werelden, waarin de meest iconische thema’s van het festival terugkomen. De organisatie belooft de bezoekers een spectaculaire ervaring door het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects.

Line-up

- Advertisement -

De oudejaarsviering brengt meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samen die optreden op de vier verschillende podia. Met onder andere Armin van Buuren, Brennan Heart, CamelPhat, DJ FACT TOP 100 #7 Charlotte de Witte, Coone, DJ MAG TOP 100 #1 van dit jaar David Guetta. Maar ook met Diplo, Jack Back, Lost Frequencies, Martin Garrix, Sub Zero Project, Tchami en nog veel meer.


Tomorrowland 31.12.2020

Donderdag 31 december, 20.00 – 3.00, online evenement, entertainmentlocatie NAOZ. Tickets zijn verkrijgbaar via tomorrowland.com vanaf dinsdag 17 november om 17.00 uur. Zet jezelf hier alvast op aanwezig bij het Facebook evenement.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Hardcore in december: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...