dinsdag, oktober 3, 2023

Gave trailer stookt vuurtje voor Daylight Festival verder op

-

Home » Algemeen » Gave trailer stookt vuurtje voor Daylight Festival verder op

Zany en MC DV8 als ‘Madmen of the Sky’, knappe stewardessen, drank en andere gekkigheid: het zijn de ingrediënten van de kekke trailer van Daylight Festival. Met de video wordt het vuurtje verder opgestookt richting 7 juli, voor de achtste editie van Daylight Festival. 

De glansrol voor Zany en DV8 in de trailer komt niet uit de lucht vallen. Het tweetal verzorgt op Daylight een speciale ‘Take Off Show’. Hoe die show er precies uit gaat zien, blijft voorlopig nog even geheim. Maar dat de show turbulent wordt en vol spektakel en energie zit, lijkt zeker. Dat kun je namelijk wel over laten aan deze twee robuuste piloten.

Naast Zany en DV8 maken nog veel meer dj’s vlieguren op Daylight. Verdeeld over vier area’s staan onder anderen B-Front, Sub Zero Project en Phuture Noize achter de knoppen. De volledige line-up vind je hier.

Daylight Festival

De ticketverkoop gaat snel, maar kaarten zijn nog hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Daylight Festival voegt uniek aspect toe in show

Het is voor zover wij weten nog nooit gedaan: schieten met munitie tijdens de show van een festival. Daylight...

Hardstyle en hardcore in juli: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...