donderdag, januari 21, 2021
Home Nieuws Gave trailer stookt vuurtje voor Daylight Festival verder op

Gave trailer stookt vuurtje voor Daylight Festival verder op

-

Zany en MC DV8 als ‘Madmen of the Sky’, knappe stewardessen, drank en andere gekkigheid: het zijn de ingrediënten van de kekke trailer van Daylight Festival. Met de video wordt het vuurtje verder opgestookt richting 7 juli, voor de achtste editie van Daylight Festival. 

De glansrol voor Zany en DV8 in de trailer komt niet uit de lucht vallen. Het tweetal verzorgt op Daylight een speciale ‘Take Off Show’. Hoe die show er precies uit gaat zien, blijft voorlopig nog even geheim. Maar dat de show turbulent wordt en vol spektakel en energie zit, lijkt zeker. Dat kun je namelijk wel over laten aan deze twee robuuste piloten.

- Advertisement -

Naast Zany en DV8 maken nog veel meer dj’s vlieguren op Daylight. Verdeeld over vier area’s staan onder anderen B-Front, Sub Zero Project en Phuture Noize achter de knoppen. De volledige line-up vind je hier.

Daylight Festival

De ticketverkoop gaat snel, maar kaarten zijn nog hier verkrijgbaar.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Dance & Drugs: (Onder) invloed in coronatijd

Drugs en onze roemrijke dancecultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe vergaat het de gebruiker in een tijd...

Interview: Shane Codd scoort een hit in Europa met zijn debuutsingle

De Ierse Shane Codd is kortelings doorgebroken met zijn debuutsingle Get Out My Head. Dit nummer behoort tot de...