dinsdag, december 5, 2023

Trippen op nieuwe videoclip ‘Rebel Territory’ van Outbreak

-

Home » Algemeen » Trippen op nieuwe videoclip ‘Rebel Territory’ van Outbreak

Voor een goede trip zijn drugs helemaal niet nodig. De nieuwe videoclip van hardstyle dj/producer Outbreak is meer dan voldoende. Samen met Cuntmafia maakte de in Valkenswaard wonende Australiër ‘Rebel Territory’. En die track gaat samen met een clip die je door heel wat dimensies sleurt.

Outbreak

Outbreak (Jp Pirrello) plaatste de videoclip afgelopen week online. “Ik heb iets wat anders is dan anders”, liet Pirrello ons weten toen hij de clip voor het eerst liet zien. Hij ging voor de track en videoclip in zee met de Amerikaanse punkrockband Cuntmafia. Het resulteerde in een dikke track en dito videoclip.

“Het heeft allemaal even geduurd, maar ik wil graag iets maken wat andere mensen niet doen”, legt Pirrello uit. “Ja, de clip kan best wel schokkend zijn.”

Bassface

Het is niet de eerste keer dat Pirrello een track verpakt in een opzienbarende videoclip. In 2014 had de Australiër een megahit te pakken met ‘Bassface’. Hij riep fans op om hun bassface in te sturen. Zo’n 900 foto’s werden ingestuurd. Pirrello liet ze allemaal polaroid afdrukken en die foto’s werden gebruikt in de clip.

Sinds 2010 woont Pirrello in Nederland. Hij verruilde metropool Sydney voor Valkenswaard. De Australiër staat getekend bij het label WE R Raw van Tilburger Brennan Heart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd