maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeNieuwsTomorrowland kondigt tweede editie Tomorrowland Around the World aan

Tomorrowland kondigt tweede editie Tomorrowland Around the World aan

-

Tomorrowland heeft zojuist aangekondigd dat de deuren van Pāpiliōnem deze zomer opnieuw geopend zullen worden met een tweede editie van Tomorrowland Around the World. Deze tweedaagse online experience zal plaatsvinden op 16 en 17 juli 2021 en belooft even sensationeel te worden als de eerste editie.

Hun eerste editie in 2020 was op z’n minst spectaculair te noemen. Het fysieke evenement, wat plaats zou vinden op 18-19 juli en 25-26 juli 2020, werd afgelast vanwege de coronamaatregelen omtrent evenementen in België. Tomorrowland was een van de eerste festivals die een online event organiseerde.

Tweede editie

Ondanks de fysieke edities, die op 27-29 augustus en 3-5 september 2021 gepland staan, heeft Tomorrowland in juli een tweede editie van Tomorrowland Around The World op de planning gezet. Het digitale festival vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021. Ook zijn er al een paar grote namen bevestigd. Adam Beyer, Armin van Buuren, Claptone, Nicky Romero en Tale Of Us zijn gegarandeerd in Pāpiliōnem te vinden. De verdere line-up is nog niet bekendgemaakt, maar deze eerste paar namen beloven veel goeds.

Tomorrowland Around the World is te bezoeken via je PC, laptop, smartphone en tablet. En je hebt geen speciale VR-bril nodig om van het festival te genieten. Tomorrowland moedigt ook zeker alle festivalgangers aan om samen, op een veilige manier, het festival te beleven. “This weekend is all about uniting through the music in a responsible and safe way.”

Ticket

- Advertisement -

De ticketsale voor Tomorrowland Around the World is al snel. De ticketsale start op donderdag 6 mei om 15:00 uur op tomorrowland.com. Meer informatie is te vinden op de website van Tomorrowland. Houd ook zeker Instagram en Facebook in de gaten voor de volledige line-up.

>> Zie ook: Inside Papilionem, de indrukwekkende virtuele festivalwereld van Tomorrowland Around The World

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

EDM en future house in december: de tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

My Most Memorable Gig: DJ Baba (NL)

Iedere dj heeft er eentje: die unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In gesprek...