dinsdag, november 24, 2020
Home Music House Ummet Ozcan, La Fuente, Quintino op Spinnin' Sessions Klokgebouw

Ummet Ozcan, La Fuente, Quintino op Spinnin’ Sessions Klokgebouw

-

De eerste Eindhovense editie van Spinnin' Sessions, op 19 december in het Klokgebouw op Strijp-S, kent een line-up met onder andere Ummet Ozcan, Jay Hardway, Firebeatz, La Fuente en Quintino.
spinninsessions_750x325_acf_cropped

Spinnin’ Sessions is het evenement van Spinnin’ Records, de mondiaal heersende platenmaatschappij in de EDM. CEO van Spinnin’ is Eelco van Kooten, zoon van voormalig Veronica- en Radio 3-dj Willem van Kooten alias Joost den Draaijer.

Spinnin’ Sessions had medio oktober ook een avond tijdens ADE in Amsterdam en staat later dit jaar in Goa in India. Ook is er ieder jaar een editie van het evenement tijdens Ultra Music Festival in Miami.

- Advertisement -

Spinnin’ Sessions strijkt dan neer in Club Nikki Beach aan Ocean Boulevard in Miami-Beach. Bovendien heeft Sinnin’ Sessions een wekelijks online magazine met nieuwe muziek van Spinnin’ Records.

La Fuente

De dj’s die in de Eindhovense line-up staan zijn allen Nederlands: La Fuente speelt een thuiswedstrijd, want het alter ego van Job Schmelzer komt uit Eindhoven.

Check ook de podcast van La Fuente voor Our House, inclusief interview.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...