vrijdag, februari 23, 2024

Ummet Ozcan, La Fuente, Quintino op Spinnin’ Sessions Klokgebouw

-

Home » Genres » House » Ummet Ozcan, La Fuente, Quintino op Spinnin’ Sessions Klokgebouw

De eerste Eindhovense editie van Spinnin' Sessions, op 19 december in het Klokgebouw op Strijp-S, kent een line-up met onder andere Ummet Ozcan, Jay Hardway, Firebeatz, La Fuente en Quintino.
spinninsessions_750x325_acf_cropped

Spinnin’ Sessions is het evenement van Spinnin’ Records, de mondiaal heersende platenmaatschappij in de EDM. CEO van Spinnin’ is Eelco van Kooten, zoon van voormalig Veronica- en Radio 3-dj Willem van Kooten alias Joost den Draaijer.

Spinnin’ Sessions had medio oktober ook een avond tijdens ADE in Amsterdam en staat later dit jaar in Goa in India. Ook is er ieder jaar een editie van het evenement tijdens Ultra Music Festival in Miami.

Spinnin’ Sessions strijkt dan neer in Club Nikki Beach aan Ocean Boulevard in Miami-Beach. Bovendien heeft Sinnin’ Sessions een wekelijks online magazine met nieuwe muziek van Spinnin’ Records.

La Fuente

De dj’s die in de Eindhovense line-up staan zijn allen Nederlands: La Fuente speelt een thuiswedstrijd, want het alter ego van Job Schmelzer komt uit Eindhoven.

Check ook de podcast van La Fuente voor Our House, inclusief interview.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 EDM releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...